3A_eryol Doktorum 1 kere kordon dolanmış önemli bişey değil dedi sormak istedim aynısını yaşayan varmı?
Kelebegimmm 3A_eryol kaçıncı hafta?bende 30da 2kez dolanma vardı doktor önemsiz dedi 2 hafta sonra gitdiğimde açılmışdı.ama 27 haftada sanırım birinin bebeğinin boynuna 1 kez dolanmış doktor riskli demiş.bilmiyorum başka bir durumu dahamı olmuş
Semanurakyel 3A_eryol bende 25. Haftadayım 1 tur dolanıkmıs 22. Haftada detaylı ultrasonda öğrenmiştim. 25. Haftadayım hala aynı anne karnındayken suyu iyiyse kalp atısı da varsa sıkıntı yok dedi inşallah ilerleyen zamanlarda olmaz 🙏 Rabbim korusun evlatlarımızı
CinarBaykal 3A_eryol Kordon dolanması aslında bilinenin aksine çok ciddi sorunlar teşgil etmiyor. Youtube da bir çok doktorun bu şekilde açıklamasını bulabilirsiniz. Ayrıca aşağıda furkan hocanın bu konuyla ilgili oldukça anlaşılır bir yazısını ekliyorum; https://www.instagram.com/p/BuX1bpBlDTZ/?igshid=b1okzhp56733 İçiniz rahat olsun
3A_eryol Semanurakyel amin inş🙏 aynen bende detaylıda öğrendim 5 bebekten 2 sinde görülebiliyor son aylarda kontrollerini sık yaptır dedi doktorum