Asyagizem valla bizimkilerde öyleydi bebeğe baksın diye kayınvalidem geldi normalde severim kendisini fakat çocuk bi ağladığında hep koşuyordu üstüne o yetmezmiş gibi kayinpederm görümcelerim bütün yemeklerini bizde yerlerdi ne yatabilirdim ne emzirebilirdim gizli gizli yapmaktan üzüntüden sütüm azaldı pislik düşüncesiz saygısız insanlar, gece 1 olurdu anca giderlerdi. Bende yatak odasına gidip yatmaya başladım son zamanlar çıkmadım yanlarına en son kendi yemeğimi kendim yaptım eşim de annesini aradı biz yemek yaptın gelmeyin boşuna diye o günden sonra gelmediler oh be acı ceksemde işimi kendimi yaptım kafam rahattı pijamalarımla gezebiliyordum rahat rahat bebeğimle aramdaki bağ daha çok arttı, üstüne bebek büyüyünce biraz çat kapı gelmeye başladılar bi bakıyorum kapıdalar insan bi arar evde misin değil misin diye bende inat ettim her akşam birine gittim 40miz çıkmamamıştı duamızı ede ede başka yerlere gittik gelip gelip kapıda kaldılar sonra gelmediler oh canima değsin dingonun ahırı sanki burası ben 1 haftalık lohusayken konu komsununu getiriyordu hepsini vurdum yüzlerine insan içinde mesafe girerse girsin aramıza herkes haddini bilsin bana destek değil köstek oldular