nlyyy Kizlaaar 38+0 oldukk kafasi asagida ve sabit sali sabahi cati muaynemde vardi ve doktor yumusaklik var ama acilma yok demisti.... bugün taraflarim agriyor ve cocuk sanki asagida kafasini oynatiyo gibi, tam olarak suan size canlandiramiyorum hissedilen seyi ama karnimin yan taraflarida agriyor arada kasiklarimda agriyor.... sizce sanci baslarmi artik? Ve bebek cok hareketli bugün hic durmuyor, hep öyle ama bikac saattir sanki daha bi kivrak 😀 ayni durumu yasayanlar varmiii
Deletedmom277 nlyyy Sancı olur mu bilemeyiz ama bi sancı varsa takip edin sıklığını ve şiddetini artarsa bilin ki doğum sancısıdır.
Mavilianne nlyyy Sancın düzenli ise dinlenince geçmiyorsa doğum sancısıdır. Ama dinlenince geçiyor ve düzensiz ise yalancı sancıdır
Biyolog nlyyy burada okuduğum kadarıyla muayeneden sonra ağrı oluyormus canin. Sen yine kendini kontrol et tabi doğum sancisi da olabilir
nlyyy Valla kizlar uzandim bebek hala hareketli, yan taraflarim hala agriyor. Böyle sizliyor gibi oluyor gidiyor sonra yine geliyor. Dayanilmicak bi agri degil ama böyle olmuyordu ben kasiklarima vurur agri daha cok diyodum ama yanlarima daha cok vuruyor simdi kasiklarimdansa degisik bekleyelim bakalim allahim hepimizi kurtarsin bi an önce alalim bebislerimiz kucagimiza
Deletedmom277 nlyyy Canım zaten genelde ağrı belden vurur sonra kasıklara geçer sen takip et ağrını sürekli.