Ozge3747 Mervednr Göğüs kalkanını nasıl kullanıyorsunuz? Biraz kullanımından bahsedebilir misiniz? İçinde silikon gibi parçaları falan var ya onları ne zaman kullanıyorsunuz? Ya da sadece kapak kısmını mı koyuyorsunuz?
Mervednr Ozge3747 silikon kısmı kapağa geçirip göğüs ucuna koyuyorsun. O boşa akan sütler oraya akıyor. Doldukça alıyorum biberona dolduruyorum. Delikli olanı ilk 2 gün kullandım o yatınca falan akıtınca deliksiz olan kalkanı koydum.
Mervednr Ozge3747 https://eksiup.com/p/aw2264564wyp bu kapalı olanı silikon kısmını kaldırıp boşaltıyorum tekrar takıyorum
Asu20 Mervednr ben de hep bunu merak ediyordum. Bız de bugun 14günluk olduk. 75 kılo ile hamile kaldım 84le dogum. Şu an 73.6 kiloyum şok oldum bugun tartılınca
nilly Sennurkocin ilk günlerde biraz fazla kaka sızma meselesi oluyo. İç zıbın ve tek alt pijama bi kaç tane daha alabilirsen iyi olur 0-3 ay.
kevserakyol Bizimki ekim bebeği olucak insallah 2 tane yenidoğan ve 5 tane falan 2-4 ay uzun kollu cıtcıtlı badimiz var yeterli mi sizce🤔
Zeynep1080 Mervednr ben 2 battaniye aldım ince penye . Birde hastane çıkışının olur diyordum. Müslimin 3 tane, pazen 2 tane var . Daha battaniye alim mi gerekirmi sizce.aralıkta doğacak . Örgüde var 3 tane
Mervednr Zeynep1080 bence yeterli gibi canım özellikle penye battaniye çok kullanılıyor. Ben müslin bezleri gazını çıkarırken omzuma falan koyuyorum. Üzerini örtmek için ince geliyor bu aylarda.
Mnvver Mervednr çok oldun canım çok. Sağol ama bisey sorucam bu göğüs kalkanı gugus koruyucu silikon uçlar varya eczanelerde onlarmi oluyo🤔
Mervednr Mnvver koruyucu uçlar ayrı canım. Kalkan hem koruyor hem de sütü topluyor. https://eksiup.com/p/aw2264564wyp Şöyle fotosunu da atayım. Hem ucunu uzak tutuyor yapışma vs olmuyor.
Mervednr Sennurkocin aynen canım alınıyor zaten. Bizim bebekte kilolu oldu olmadı hiç bişey. Doğsun ondan sonra takviye yaparız.
Ozge3747 Mervednr Ben de aldım ama tam olarak nasıl kullanacağımı bilmiyorum 🤔sürekli o silikonlu kısmıyla beraber mi kullanıyorsunuz yoksa süt toplama gerektiği zaman mı o kısımları takıyorsunuz... çok teşekkürler bu arada vakit ayırıp cevapladıpınız için
Burcu089 Gecelik yerine üstü gömlek pijama olmaz mı? Gecelik hiç sevemedim. Gömlek pijamada önü açılarak emzirme yapılabilir
Mervednr Burcu089 olur canım nasıl rahat ediyorsa . Ama sezeryan olacaksa alt giyemiyorsun ilk gün. Sıkıntı olmazsa senin için düğmeli şeyler de hayat kurtarıcı.