Elif4607 Deletedmom029 hala hastanedeyim 16. Gün bugün, sadece tuvalet için kalkıyorum, bebeğimin gelişimi çok şükür iyi, geldiğim gün 12 saat arayla ciğer geliştirici iki iğne vuruldu
Adanur Elif4607 Allah yardımcın olsun kuzum içini ferah tut dualarımız seninle güzel haberlerini bekliyoruz
Alisalpa Elif4607 canım korkma bebeğin sana tutunacak inşallah🤲🏼 Riskli haftaları atlatıyorsun birer birer. Benimde böbrek ağrım yüzünden açılmam olmuştu ve o açılmayla böbreğime stent taktılar ama şuan iyiyim olabildiğince yatıyorum.. inşallah senin bebeğinde haftasında gelir benimkide.. ben 22 haftalıktan beri böyleyim şimdi 34+2 oldum. Umarım moral olurum sana 🙏🏼
Elif4607 Alisalpa cnm bnm sağ salim kucağına al inşallah güzel yavrunu, çok zormuş böyle beklemek Allahım mükafatını sağlıkla gelen bebişlerimizle versin inşallah, böyle gördükçe umudum artıyo dayanacağız kızımla diyorum Allahım yüzümüze baksın🙏🏻
Melikemr Elif4607 kuzum baskıyı nasıl hisettin bende birkaç gündür baskı hissediyorum da Allah yar ve yardımcın olsun bu arada dualarım seninle
Elif4607 Melikemr çok afedersin vajinam dışına çıkacak gibiydi nasıl tarif etsem bilmiyorum ama son gün vajinamdan birşey çıktı gibi hissettim ağrı yoktu rahatsız edici bir durumdu sadece
Elif4607 Eceece1 hayır serklaj için geç kalındı açıklık farkedilmedi, kese çok aşağıda olduğu için yapılamaz dedi doktorum
Cemredudu Elif4607 Benimde 21 hafta 2cm açılmam vardı serklaj oldum rabbim bizi sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kkavuuştursuun inş bebeğin tutunur
Eceece1 Elif4607 Bende seninle ayni sebepten dolayi yatiyorum 25nci haftamdan beri serkajimda yok. Ustelik benim acilmam 2-3cm . Bugun 29+2 oldum hala umudum var bol bol dua et canim 🤲🏻
Aynur63 Elif4607 cnm Allah yardımcın olsun inş o açıklıkla kalırsın ilerlemez Allahın izniyle Rabbim bebegini size bağışlasın inş🤲🏻
Hazelkrnz Elif4607 33.haftada 3 cm açıklıkla 37de doğum yaptım canım.Allah yardımcın olsun inşallah zamanında gelir bebeğin
Elif4607 Minikkuzuma şuan için iyiyiz canım inşallah böyle devam ederde bir kaç hafta daha dayanır kuzum🙏🏻
Elif4607 Eceece1 Allahım yardımcın olsun güzel yavrunu sana bağışlasın sımsıkı tutunsun miniğin inşallah sana 🙏🏻 Günler geçmiyo gibi 30 lu haftaları görmeyi nasip etsin rabbim bizlere inşallah🙏🏻
Alisalpa Eceece1 açılmamı bana söylemediler acil iğne vurulup stent ameliyatına girmiştim. Girmeden öncede stent takılırken doğumu tetikleyebileceğini söylediler. Olmazsam da acıdan sancıdan doğumum başlayacaktı.. ikiside aynı şeydi.. dediğim gibi yavrularımızın tutunacağı varsa ömrü yetiyorsa bırakmıyorlar bizi..