defne55 Tgcee11 özel bisey değil ama instagram da butik sybelladan beyaz bambu ipek şal aldım yapımı kolay oda yeterli olur
Tugbaklc-4 Tgcee11 pijamanın üstüne uyan pamuk eşarp aldım o an zaten aklın bebekte olucagı için önemsemezsin bile 😊
El_mu Odama erkek gırmeyecek dıye onemsemedım bır tane pijamama uygun yazma alırım yeter gerek yok abartıya düşünecegımı sanmıyorum o anda onun süsünü
FSCMK El_mu bende kapalıyım öyle kırmızı renkte götürdüm odamada eşimden başkası olmadığı için yazmayı biri geldikçe takıyırdum
Mrvalparslan Bi de hazır şallar var önü modelli kendinden boneli olanlardan bana kolaylık olur gibi geldi ondan da ekledim ben. Olmaz olmaz da sezeryan falan olursa gelen giden olur rahatlık olur diye. Bana yazma eşarp yakışmıyo o anda da bilemiyorum acı ağrı durumunu ama kendimi güzel görmek isteyebilirim diye makyaj çantam da hazır. Keşke dememek için 😬
Anne6161amine Tgcee11 odaya erkek fazla girmiyo zaten pijamalarıma uygun Bi tane çeyiz den güzel tülbent kpydm :)
alitalia Tgcee11 freshscarf tan ekru renk pamuklu şal aldım lohusa takımlarımla aynı ton hatta çok sevdim. Hem yazmadan rahat hem de şık duruyor tavsiye ederim 😏