Melek5354 Düşük tehlikem varmış doktor bana düşük önleyici ilaç verdi nasıl kullanacağıma dair bişey demedi ama eczaneden ilacı alırken bana ağızdan alma yan etkileri olur hazneden al dedi bende tedirginim bu konuda bilgisi olan var mı ?
Muallimehanim Melek5354 Genelde düşük önleyici olanları vajinal yolla alıyorlar. Sizede fitil vermiş olması lazım?
Burcu16 Melek5354 progestan mı canım bende hala kullanıyorum 8 haftalıgım alttan kullanıyorum bi sıkıntı olmaz doktorunuzu dinleyin
Gozde01 Melek5354 kullandım 3 ay ağızdan herhangi bir şikayetim olmadı yan etkiside doktoruna danışmalısın
berjerdekikaolikalev Melek5354 progrstanvermiş olması lazım ben kullandım korkulacak birşey yok, ağızdan almamanıntavsiye ederim çok etkiliyor baş dönmesi sersemlik yapıyor. Bir kere aldım bi daha hep vajinal olarak aldın
Ecrinnnnnnn Canım lekelenmelerim yoğunlaşınca o ilacı verdi ağızdan aldım günde 1 olacak şekilde sonra kanamam olunca 2 ye çıkardı doktorum ama ayrıca bol istirahat etmelisin şunuda unutma birşey olacağı varsa zaten olur günlük hayattan çok soyutlama yani kendini sadece hafif hareketlerle zaten buna hamileleiğimiz boyunca dikkat etmeliyiz. biz şuan 26 haftalığız lekelenmelerim yoğunlaşınca yine başlattı doktorum erken doğum riskine karşı inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim🙏