Esssrraaa SenemEymenArada içimiz yanıyor gibi oluyor dimi 😍 soğuk su da ilaç gibi. Şifa olsun hepimize 🥰
Eceveannesi Esssrraaa bogazlariniz siserse ilaç içme şansınız yok heleki bademcik iltihabı olup eteslenirseniz
Esssrraaa Eceveannesi Benim boğazım hep kötü çok hassas.. Fazla konuşup yorulduğumda bile hemen diken diken batıyor 😑
dishonest Doğuma yakın griptim. Bir tandık bebeğin de hasta olabilir demişti. Ben cahil diye düşünüp he diyip geçmiştim sonra hastanede yattığım sırada doktorum demişti evet tabi ki o da enfeksiyon kapabilir çok dikkat et dedi ben şok 😳
Esssrraaa dishonest Gebelik gerçekten mucizevi bir olay.. Karnımızda bir bebek büyüyor her şeyimizden etkileniyor. Hayretle düşünüyorum hep.. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸🦋💓
dishonest Esssrraaa amin sağlıkla alın kucağınıza sağlıkla büyütün inşallah 🤲🏻 Benim ergenlikten beri yüzümde olan bir iz doğumdan sonra geçti gerçekten mucize ♥️
Esssrraaa dishonest Amiiinn🥰 Allah razı olsun.. Kesinlikle vücut kendini yeniliyormuş doğum sonrası..💕
Yvzpnr Esssrraaa evet banada öyle demişlerdi hatta bir yakınımız çocuğu öyle doğmuş çocuk sürekli hasta oluyormuş. Yinede dikkat etmek lazım.
H1z2a3 Esssrraaa canım şimdi değilde Doğumdan sonra sıkıntı oluyor bn öyleydim küçük kızumda alimde soğuk su şişesiyle gezerdim Doğumdan sonra bir hafta sancım kesimelmedi 1 hafta Doğum sancısı gibi sancı çektim herkes bana içme sancın olur diyordu da bn inanmamıştım cidden çok sancım oldu 🤦🏼♀️