Gullcha Kızlar ovulasyon testi yaptım bugün cizgi baya belirginlesti diger gunlere gore buraya resim nasil yukleniyor ya aksi gibi eşimde vardiyalı calisiyor yarin gelecek şayet bugun yumurtlama ise yarin degerlendirirsek gec kalmiş olurmuyuz 😣
Muallimehanim Gullcha Yumurta 24 ile 48 saat canlı kalıyor telaş etme. Bu arada resmi hizliresim.com dan yükleyebilrsn
minik_mucize Gullcha google ye hızlıresim yazıyorsun ilk cıkana girip resim yükledikten sonra link cıkacak o linki kopyalayıp buraya yapıştırıyprsun canım t rn az c kadar koyıysa veya daha fazla koyuysa yumurtlamadır. Rabbim nasip ederse olur tabi
Gullcha Muallimehanim ah canim benim Allah razi olsun nasil korktum anlatamam resmi yukleyecegim simdi
Merryy Gullcha canım daha yumurtlama olmamış T çizgisi C çizgisinden daha koyu yada ayni koyulukta olması lazım
Muallimehanim Gullcha Canım daha yumurtlama olmamış T çizgisi C çizgisi kadar koyu ya da daha koyu olması lazım
Gullcha Ladygirl ilk defa bu kadar belirgin ve kalin cizgi cikti canim ışiktan daha açik gibi cikmis rengi ama hemen hemen c gibi koyu sayilir biraz daha acik rengi
Gullcha Muallimehanim yakinmidir kuzum acaba sanki renkleri eşit gibi diger cektigim fotolarda test yanimda gozummu yaniliyo acaba
Merryy Gullcha evet canım bi kaç güne yumurtlamayı görürsün ve yumurtlamadan 3 gün öncesi 3 gün sonrası önemli değerlendiremedik diye korkma olacağı varsa olur 🙏🏻