Bende doğum yaptım çok şükür zorda olsa. Perşembe günü 1 martta normal kontrole gittim doktor herşeyin gayet normal son 10 gün vardı doğuma. Doktora bebeğin hareketlerini fazla hissetmiyorum dedim ultrason da hareketleri cok guzel dedi. İçinde şüphe varsa yarin suni sanciyla dogumu baslatayim dedi kararını ver gel dedi. Kendi sancimi bekleyecektim. Neyse o aksam gece 11 bucukta idrarimi kaçırmış gibi oldum lavaboya gittim tuvaletim yoktu 2-3 adim attım yine geldi akintidir dedim yerime uzandım durmadan hala geliyordu eşime söyledim kaynanami felan aradi çantayı aldik hemen hastaneye gittik. Hemen alttan muayene ettiler 4 cm acilma vardı yatış yapıldı. Sabah 6 ya kadar bekleyecegiz kendi sancini olmazsa suni sancı vereceğiz dediler. Kendi sancim gelmedi. 6 buçukta suni sancı verdiler. Öldüm resmen cok kötüydü doktorum geldi acilma 5 cm olmuştu ama ben sancı çektikçe bebeğin kalp atışları yavaşlıyordu bütün doktorlar gelip gidiyordu kalp atışı için 11 buçukta tekrar baktılar acilma yok hala 5 cm heyet toplandı doktor kararıyla acil sezeryana alinacaktim. Tabi bide kansızlık çıktı ameliyattan önce 1 ünite kan verilmesi gerekiyordu kan buldular biraz kan verdiler sonra sezeryana aldılar. Boşuna 6 saat suni sancı çektim. Ama çok şükür sâreme kavuştum 😍 bebegi bana verdiklerinden narkozun etkisiyle istemiyorum vermeyin demişim. Bugün öğlen eve geldik. Cok kötü ağrım var ama bide göğüs uclarim cok agriyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı 🙄