Aslicrn Rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin .
Ben öncelikle kendimize şunu sormamız gerektiğini düşünüyorum bu bebeği Rabbim bize nasıl verirse versin kabul ediyomuz ? Sonuçta o Allahın bize bi emaneti bunu kabullenebilirsek her şey daha kolay oluyor. İlk hamileliğimde suyumdan sıvı alınması kısmında doktor eğer bi sorun olursa aldırırım dersen yaptır yoksa yaptırma demişti ben yaptırmadım çünkü onda da düşük tehlikesi oluyormuş .Çok şükür şimdi kızım 12 yaşında 🤲🏻 Ben kızıma 5 aylık hamileyken benim kalbimde delik olduğunu öğrendik . Üstelik bekarken son model cihazları kullanan bi hastanede 3 kez eko çekilmesine rağmen görememişlerdi . Doğumdan bi sene sonra kapatıldı. Yani Rabbim dilerse öyle bile yaşatıyor. Ben anne karnındaki bebeğin annenin hissetiği herşeyi onunda hissettiğini düşünenlerdenim o yüzden bu durumumu öğrendiğimde hiç bişi olmamış herşey yolundaymış gibi davranıyordum . Hatta eşim yemekten kesilmişti bense doymak bilmiyordum. 😅 O yüzden hep olumlu düşünüp bol dua edin Rabbim yapılan duaları geri çevirmez 🤲🏻 Bende şu an üçüncü çocuğuma hamileyim 😇Rabbim size de bana sağlıkla huzurla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah .🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Tüm hamilelere de 😊 ( Sanırım biraz uzun oldu ama kusura bakmayın artık 😅)