ZehraAlbayrak NeslisahGamze ben nuk aldim kaucuk emzik ama daha cocugum olmadigi icin net bisiy diyemem ancak markaya cok guveniyorum
Muallimehanim NeslisahGamze Ben OiOi marka emzik aldım. Çevremde kullananlar çok memnun. Hiç emzik tutmayan bebekler bile tuttu
Burcu16 NeslisahGamze avent aldık iyikide almışım uzun bi süre bırakamadı 10 aylıkken zar zor başka markaya geçirdim
Rabiaa05 NeslisahGamze avent ultra air almistim 6 ay boyunca kullandik smdi 6+ olanini aldim ayni markanin
NeslisahGamze Muallimehanim oioi uyku arkadaşlı olanından bende aldım ama onun ucu yeni doğanda kullanılacak gibi değil büyük yeni doğan 0-6 ay emzik uçları küçük
NeslisahGamze Rabiaa05 philips değil mi? Bende philips ve chicco’nun arasında kaldım bide chicconun sadece silikon şeffaf ve ten rengi emzikleri var onları deneyen varmı acaba
Bellabells NeslisahGamze nuk silikon aldım.bebeğim 10 günlük.keyfine göre bazen alıyor onunla uyuyor. Bazen midesini bulandırıyor.
Morcivert0401 NeslisahGamze canim benden tavsiye pahali emzik,alma 5 Tane emzik aldim hic birini tutmadi