medine_ Şu an 38.haftamdayım şehir hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum doğum anında doktorumuz mu geliyor yoksa normal doğumu ebeler mi yaptırıyo öyle bi şey duydum inanmak istemiyorum ama ☹️
Elfida10 medine_ o gün kim nöbetçi doktor kimse o yaptırıyomus normal olursa ztn ebeler müdahale ediyor
medine_ Elfida10 tuğban hanım Peki odaları tek kişilik mi çünkü doğumda. Sonra yanımda sadece eşim olacak
Elfida10 medine_ yakınım doğum yaptı 2 kişilik normal olursa iyice sancın başladığında seni tek kişilik odada doğum yaptırıp tekrar odana alıyorlar
Elfida10 medine_ büyük ihtimal ama yinede sorun siz süit oda var mı diye. Annenler yada büyüklerden birileri yok mu
medine_ Elfida10 annemler cenazeden dolayı memleketteler yetişemeyebilirler belli değil o yüxden ani doğum olursa sadece eşim olacak yanımda
Rahimeali medine_ eşiniz için sadece belli görme saatleri var diye biliyorum odaya almıyorlar sadece kadın olan bir tanıdık alıyorlar tüm devlet hastanelerinde siz her ihtimale karşı bi yakınınızı bulundurun yanınızda yoksa çok sıkıntı cekersiniz.