masalsii 5+3 oldum bugün yarın doktor kontrolum var biraz önce wc’ye gittiğimde iç çamaşarında ve peçeteye biraz kan geldi inanılmaz korktum belimde çok ağrıyor ama acile gitmiyorum yarın sabah randevum zaten.. ilk gebeliğim kürtajla sonlandı bunu kaybetmek istemiyorum😞
Ponciklerim masalsii Geçmiş olsun Allah bebeğinizi size bağışlasın inşallah Stres yapmayın uzanın ani kalkışlarda bulunmayın Hakkınızda hayırlısı olsun dualarım sizinle
Meralll masalsii Allah yardımcınız olsun..çok gelmediyse belki yerleşme kanamasıdır.. yarın dr ona göre ilaç vs verir zaten..iyi düşünelim iyi olsun inşallah
edak masalsii bence acile gitmelisiniz kan geldi diyorsunuz her şey olabilir, yarın geç kalmış olabilirsiniz şuan gidin ki aksi bi durum varsa iğne yaparlar ilaç verirler lütfen ihmal etmeyin. Allah size bağışlasın bebeğinizi🙏🏻
masalsii Meralll biraz geldi bir kere geldi ama beni tedirgin etti, annem var rahatsız ona bakıyorm kilolu yataktan ben kaldırıyorum belimi epey zorluyorum belkide ondan dır bilmiyorum ama rabbim korusun inşallah bebegimi
masalsii ylzaht Guleren Burcu16 EAK Sghslove Meralll Kızlar acile gittim düşük tehlikesi var dedi progrstan yazdı hap ve iğne keseyi gördük ama küçük daha 10 gün sonra kontrole çağırdı kanaman olursa gel dedi
Burcu16 masalsii geçmiş olsun canım yarın git mutlaka inşallah geç gelen yerleşme kanamasıdırda herşey normal dir
Guleren Ya musavvir,ya mübdi, Rabbi la tezerni ferda elini karnına koy bol bol dua et canım.dinlen ayağının altına kalın bir yastık koy inşallah sağlıkla iyi haberler alırsın yarın doktoeundan.selametle 🙋🏻♀️
EAK masalsii tuvalet dışında ayağa kalkma canım.Mümkünse iğneci eve gelsin ya da arabada yatarak git. Allah yavrunu sana bağışlasın🙏
EAK masalsii ve sıcak duş alma cam buhar olmasın yani,soğukla da alma gaz yapar ve spazm yapar.Düşüğe sebep olan söktürücü yiyecek ve içeceklerden de uzak dur.
orgucuanne masalsii dikkat edin kendinizi yormamaniz lazım annenizle ilgilenecek başka birisi daha vardır inşallah. .
masalsii EAK annem ve felçli ona bakıyorum mecburen yoruluyorum allah korusun bebegimi inşallah ne diyim 😞
Narhac masalsii kusura bakmayın ama ciddi anlamda tehlikeye atarsınız bebeğinizi elbetteki annenize bakın ama yataktan kaldır indiri eşiniz yapsın. İlk haftalarda çoğu kadında düşük riski oluyor ilaçları düzenli kullanıp uzanmanız yeterli. Rabbim nasip etsin sağ Salim bebeğinizi kucağınıza almayı. Hamileyim ben de dualarımdasınız💕