Deletedmom090 merhaba iki tane çocuğum var biri kiz diğeri oğlan 2.5 ve 5.5 yaşinda tekrar bebek istedim kizim ikimyaşina girmrden hapı bıraktim gark ettim ki hamile kalmiyorum iki çocuğum oldugu için hemnrahatım hem de merak ediyorum neden olmuyo diye 1 2 3 ay derken 4 ay geçti dr gittim herşey normal bekle dedi bir seneyi geçerse dikkatli bakariz dedi tatam dedim 5. ay derken 6. ay geçti yok en son internetten sürekli bakiyorum neden olmaz diye ibrahim saraçoğlunun incirli havuçlu kurunu okudum onu yapmaya başladım ama kasiklarım ağrıdı ilk hafta son adet tarihim yaklaşinca yine hastalanicağim boşver akişina bırak olur inşallah dedim.kürü bıraktım üç beş gün kala sonra adetimin olmadan bir gün önce test aldim ama hiç umudum yoktu çünkü her ay test aliyordum hatta birdenbfazla gözükmez diye saçma ama biliyorum 🤦♀️en son yaptım testi baktim çizgi çikmaya başladi.daha önce beynimin bit oyunu ile gebe zannetmiştim kendimi bir hafta geçikmiş ve hayali yok olan çizgiyi görür gibi olmuştu var var hayır yok ya 😂okadar şaşirdim ki anlatamam sanki ilk kez hamile kaliyorum sonra desim Rabbim kimseyi buduruma koyma evlat sahibi opmak isteyen bekleyen herkese ver inşallah meğer ne güzel duaymiş çocugum oldugu halde bukadar taktıysam kafaya birde olmayanlari düşümdüm Allah herkese nasip etsin inşallah 7. ayda gebe olduğumu öğrendim çok şükür kür mü yaradı yoksa Rabbim zamanı geldiği için mi bilmiyorum ama Allahın izniyle kürün faydası oldugunu düşünüyorum ben