Minnosaile azizeguneyy iğrenç ya ! Nasıl bir zihniyet bu anlayamıyorum. Allah’ım hayr etsin sonumuzu 🙏🏻 Evlatlarımızı korusun saçma sapan düşünceleri olanlardan inşallah 🙏🏻
Mucize_istiyorum22 UmmAsel kor etmek istiyorlarsa sıksınlar cahillik diz boyu ya retinayı eritrler ne sacmaliyorlar😡
Edaa3595 kaan aslında yerlerini bilseler saçmalamasalar yeter li nedir yani çocuğa limon sıkmak bilmem ağzına tükürmek yok her kaka da bez değiştirilmez demk insanın mantığı almıyor zaten kendileri buna nasıl inanıyor anlamıyorum 🙄
gamzeygt UmmAsel Hangi devirdeyiz ya bırakın artık şu salakça batıl inançları .. Saçmalamasınlar!!! Çok istiyosa kendi gözüne sıksın belki beynine kan gider .Sakın yaptırma🤔
Erenimo UmmAsel deki anne önce senin gözüne bi deneyelim. İki gün bekleyelim. Bisey olmazsa bide babasında deneyelim. Olmadı en son bebegede sıkar tuzlar afiyetle yeriz. Tövbeler olsun yarabbim
aslimutlu1 azizeguneyy tövbe tövbe. Yatakta kahkaha attım . 😁 kocam uyandı . Allah iyliğini versin. Agza tükürmek nedir . 😁😁😁😁
Tiredmother UmmAsel tövbe yarabbim ya, yaptırma canım yaptırma göze limon nerde görülmüş duyulmamış. Masum melek yapma etme de diyemicek acı çekecek. Salataya sıkarken sıçramıştı gözüme de kaç saat açamadım gözümü sızlamadıysan bebeğe kıyılır mı ya
Hzr_7714 Ya bu eski insanlar beni öldürecek duymuştum bunu. Benimde düğünümden bir gün önce ananem ve kız kardeşi gelinliğimin baya gözüken birkaç yerine toz sürmüşler. Nazar olmasın diyeymiş. Çıldırdım az da değildi çıkmadıda. Gülerken abartmışız diyolardı birde 😨😞🙄 Nasıl bir inançtır. Yine benimki eşya o bir bebek 🙄
Deletedmom099 azizeguneyy ahahahha ya bunu dediğine ben iğrendim böyle bişeyi yapabileceğine kendini nasıl inandırmış 😂😊
Deletedmom099 UmmAsel asitli bişeyi göze nasıl sıkabilir delirdi mi bu kadın vicdanı el vermez insanın kendi gözüne sıksın da kendi gözleri parlasın töbe yarabbi neler çıkarıyolar başımıza
Hzlhakko Slinn bunları kessen günaha girmezsin bende sen uyurken kezzap atsam ruhun duymaz bunun gibi bir vahşet böyle şeyler düşünüyorsan evime gelme cocuğumuda sevme de kaynana kaynar kazanlarda kaynaya 😡😡