Merhaba kizlar geçen hafta cumartesi günü aksam saatlerinde yemek yerken sizinti seklinde bir akintim geldigini hissettim . Lavobaya gittigimde ise cok az bir islanma oldugunu farkettim. Hamileligim boyunca akintim olduğu icin umursamadim . Yemek yemeye devam ederken tekrardan ayni durumu yasadim doktoruma mesaj attim ve hemen hastaneye gelmem gerektigini soyledi. suyum gelip gelmedigini anlamak icin catala yatmam gerektiğini soyledi. Çatala ciktigim an test yapilmadan suyum bosalmaya basladi . Ve doktor alttan muayene etti 3 cm acilmam vardi direk yatisimi tapti . Devlet hastanesinde dogum yapacagim icin aksam 11 gibi sanci odasina alindim . Sabah 4.30 a kadar sancim yoktu 4.30 dan sonra sancim basladi 5 den sonda cok sik olmaya basladi ve ben deli gibi bagiritodum doktor geldi acilnama bakti 4 cm olmustu . Ve gerekli araliklarla acilmam kontrol edildi . 4 cm den sonra 6 cm di 6 cm den sobra 9 cm olmuştu doktorum hemen dogum hane olarak duzenleyelim dedii. Doktorum nasil ikinmam gerektigini sotledi agrim geldikce ikindim 3 4 ikinmamin sonunda prensrsimin aglama sesini duydum ve o kadar rahatlamistim ki anlatamam . Rabbim o duygugu heoinize yasatir insalah . Ve benim bebegim icin karin gelisimi var erken dogum riski var erken dogum olmasa bile en fazla 2.500 gram dogar dediler ama kizim 40 + 4 de 3.190 gram olarak dunyaya geldi o yuzden doktorlarin her dedigine inanmayin kizlar . Okudugunuz icin tesekkur ederim 😘