Hanos Kızlar yürüyüş yapamıyorum iki gündür yürürken alt karın ve kasık bölgem de sizi oluşuyor oturduğum zaman geçiyor 25+2 haftalık gebeyim bu durumu yaşayan var mı
HNur_06 Hanos bende çok yaşıyorum 29 haftalığım. Dinlene dinlene yürüyorum. Yürüyüşten vazgeçmemek gerek
Ftmemne Hanos mantar falan olmasın, akıntınızda bir. Değişiklik var mı? Bende yürüyüş yaparken zaman zaman oluyor. Benim bebeğim kasıklarımda sanırım o sebeple. Sizinki de dönmüş de olabilir. İlla erken doğum belirtisi değildir korkmayın
Rubab_2020 Hanos canim bende 24+2 haftalığım yürürken kasigim da cok kötü bir agri oluyor bende yürüyüş yapamıyorum hep evdeyim bu durumu doktora sordum bebek elini ayağını falan getiriyordur oraya o yüzden oluyor dedi
Hanos HNur_06 yarın doktorla da konuscam suan teli kapalı 5 dk yurusem hemen ağrı giriyor erken doğum olmasından korkuyorum internette yazılar çok korkutucu 😒
Ftmemne Hanos ya internete bakmayın. Baş ağrısı yazsanız, tümör var yazar beyninizde. Onlara hiç takılmayın bakmayın
HNur_06 Hanos İnternete bakmayın herşey yazar orda. Ben 17 haftalıktan beri yaşıyorum o ağrıyı. Çok şükür erken doğum riski falan hiç yaşamadım
Hanos Ftmemne bebek hep aşağılar da oynuyor kasik bolgem yani tam alt karin bolgem de tekme attigi cok belli oluyor yatis pozisyonumu değiştiriyorum az önce acil de idrar tahlili yaptilar çok az enfeksiyon var denildi normale yakinmis. Bir daha tövbe daha bakmam internete insani strene sokuyor 😅
ycllksa Ftmemne geçen bir sıkıntımj okudum kanser oldum bide ölümcül 😢 Allah ıslah etsin o bilgileri oraya koyanları... bence ağrıda normal çocuk büyüyor sonuçta
Ftmemne Hanos heh işte bende idrar yolu enfeksiyonu da olabilr diye aklıma gelmişti. Bakmayın Google moogle
Hanos Rubab_2020 inşallah benimki de öyledir zaten yerin de durmuyor aşırı hareketli 😅 geçmiş olsun canım bu arada
Rubab_2020 Hanos hareketli bir bebekse ondan kaynaklıdır benim kızım da cok hareketli doktor da öyle söyleyince rahatladım sende içini ferah tut kötü seyler düşünme 😊