Merryy Arkadaşlar merhaba sat 4 Eylül normalde dün adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım pozitif çıktı gittim kan verdim 7.4 çıktı çok düşük geldi bana böyle olup yükselen var mı acaba bugünde verdim ama sonucum henüz çıkmadı bu arada 2 kaybım var bu 3. Gebeliğim olcak inşallah hayırlısıyla olur 🙏🏻
Serrax belinay13 böyle küçük değerlerde 2 katından daha fazla artış oluyor sanırım. Ben de ilk kan verdiğimde adetten 10 gün önce 1.7ydi,bundan 4 gün sonra 154 çıkmıştı. Şu an kaç bilmiyorm 2 gün öncesiydi bu
Serrax İki günde bir kan ver canım,2 ye katlaması gerekiyor. İnşallah kalbini ferah tut bebişin seninledir😊 benim de sat 3 eylül,benim de inşallah geliyor bebişim❤️
Merryy Serrax evet katlanması gerekiyor bende bugün tekrar verdim bide bende kan pıhtılaşması var ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi benim için iki kayıptan sonra 😔 rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla 🙏🏻🥰
ilkanneligim Benimde öyleydi ilk kan değerim 7.74 2 gün sonra yaptım 30 çıktı 1 hafta sonra yaptım 800 küsür dü galiba inşallah yükselir betayı iyi takip et Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah🙏
Tatlihamiss Heyecan dimi 😅artısı iyi ama bi doktor kontrolünde yaptır istersen ilk testten 48 saat ve 96 saat sonra yaptırman gerekli 12 saat değil canım hayırlısı olsun
Merryy Tatlihamiss evet baya heyecan var iki kayıptan sonra 🙈 biliyorum canım ama benim kayıplarım olduğu için birde kan pıhtılaşması var bende önlem için ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi içimi rahatlatmam için sağol canım 🥰
Merryy belinay13 evet canım öyle yapıcam şimdi yarın kendi doktoruma çıkıcam zaten oda yönlendirir beni teşekkür ederim 🥰