ballicoreklerim Harvicell 580 di sonra 10500 sonra 20 binlerde ama erkek bebegin saglık sorunuyla uğraşıyorum suan 😔 hiç sevinmedim sorma
Berdogan Benim de ikizdi birini 8 haftalıkken kaybettik gelişimi ve kalp atışı durdu.şükür diğeriyle sağlıkla devam ediyoruz
Harvicell Heartbeat anladım bende keseyi görmeye gideceğim pazartesi . Reglim 30 günde 1 oluyor regliden 4 gün önce 220 çıktı yani transferden 12 gün sonra felan bende merak ediyorum ikiz olabilir mi diye ama bu değerlere göre olmaz heralde yinede Allah bilir tabinbeklemedeyiz 😃
Heartbeat Harvicell bence olabilir hiç. Belli olmaz, bizim de yüksek olmasına rağmen hep iki kat artıyordu çoğul olsa daha fazla artış olur diye düşünüyorduk bize de sürpriz oldu.. inşallah Rabbim gönlünüze göre versin
bayazferhadova Ben azerbeycanda tup bebek oldum, shimdi 21 haftalik olucaz yarin inshAllah, 14 haftamda serklaj oldum. sizler kachinci haftalardasiniz?
Heartbeat bayazferhadova ben 10+5teyim. Serklaj yapmaya nasıl karar verildi nasıl anlaşıldı acaba? Karından yapılan ultrasonda mı belli oldu
bayazferhadova Heartbeat tup bebek ve ikiz oldugu ichin doktorum riskli oldugunu, onlem amacli koyalim dedi.