Rzlgln534 Hanımlar 37 deyiz bu hafta kasığıma sanki bıçak şaplar gibi sancı gelip gidiyor iğne batar gibi ama uzun sürmüyor başına gelen var mı ?
seymakumatarnsf Rzlgln534 Aynısı benim kasığıma değil vajinamın içine oluyor. Resmen ayaklarım yerden kesiliyor. Kilitlenip kalıyorum. Bir kaç saniye sonra geçiyor. 36. Haftanın içindeyim☺️
Kubra9595 Rzlgln534 bendede oluyor ara ara geciyor sagdan geliyor sanci yarin kontrolum var 37 yi dolduruyoruz
Rzlgln534 Deletedmom277 Szaten kafası aşağıda doktor söylemişti baya aşağıda demişti ama şimdiye kadar hiç böyle bir şey olmamıştı kasığımda iğne batar gibi olup gidiyor
Amina055 Kubra9595 bu gün aynısını bende yaşıyorum sanki birtaraflıyım sağdan qarip ağrılar geliyor 38 haftadayım sezeryan doğum olucak rahatsızlıklarımdan dolayı. demek ki tek ben deyilmişim böyle olan
Kubra9595 Rzlgln534 cnm simdi nst ye baglandim doktora sordum dogum yaklasti icin damarina basmistir o yüzden olur dedi az sonra alttan bakcak cok heycanliyim kalp atisi 170 leri gecik suan
Rzlgln534 Kubra9595 Bana da yatış verdi suyumu az gördü ama benden su gelmedi ki akıntı oluyordu herzamankş gibi
Kubra9595 Rzlgln534 akmamis olabilir kuzum ama su azligi illa akcak diye bisey degil sanirim bebekle alakalida olabilir belki tam bilgim yok ama simdi hastanedemisin