Sarem Kızlar 35. Haftamdayım vajinamdaki kaslar mı vajinam mı çözemedim agrı oluyor arada kasıklarıma giriyor. Başına gelen var mı ?
zynpgdkl Sarem aynı haftada sayılırız 34+5 haftalığım aynı durumları bende yaşıyorum vajinam bi an açılacak gibi hissediyorum baskıdan korkuyorum valla erken doğum olur diye yarın kontrolüm sabırsızlıkla yarını bekliyorum ☹️
Eyomi48 Sarem bugün benim de öyle sancılarım oldu ki yürürken sünnetli çocuklar gibiydim☹️☹️☹️Şaka bi yana benim yüm karnımda ağrı var ve bebeğim makat gelişli. Bu batma ara ara nefesimi kesti resmen ki daha 28. Haftamdayım:((((
Sarem frigyalikibele saol canım ilk gebeliğim ve bilinçli değilim ne kadar okusakta bi yerlerden bilinçli kişilerden bilgi almak rahatlatıyor.
zynpgdkl Sarem amin amin inşallah rabbim hepimizi kolaylıkla kurtarsın bebeklerimize sağlık versin inşallah
Sarem Rzlgln534 internetten baktıgımda doğum kanalının genişlediğini yazıyor ama tam bilmiyorum canım o yüzden yanlış bilgi vermeyeyim kimseye
Duruveannesii Ben de de oluyor doktora sorduğumda Doğum kanalına girmiş başı aşağıda baskı yaptığı için oluyor demişti
Mrvn Benim de 33+5 bugün bebek sürekli bi tarafıma toplanıyor hiç böyle olmuyordu resmen göbeğimin şekli değişiyor var mı böyle olan