KbraBykacar Arkadaslar tuvalete gittimde pecetede pembe bişi vardı biraz önce gittim yine aynı sekilde iç çamaşırımdada vardı kahve tonlarında bu şefer 33+2 haftalık hamileyimm neden sizce yasıyan varmı
[silindi] KbraBykacar bunun adına nişan diyorlar. Nişanınız gelmiş olabilir. Bugün bu forumda bi hanımefendi aynısı yazdı doktoru çağırmış meğerse nişanı gelmiş 3 cm açıklığı varmış doğum sancılarını gidermek için iğneler vuruluyordu en son. Bence doktorunuzla iletişime geçin
KbraBykacar [silindi] Doktoruma yaZdım cevap vermedi aradım açmadı saolsun int arastırma yaptım bebek büyüdüğü için fln yazıyor nişanında daha koyu kan olarak geldiği yazıyor kafam karısık dahada cok erken
[silindi] KbraBykacar hanımefendininde 33 haftalıktı. Ben daha haftalara gelmedim ama illa koyu kahve gelmiyormuş pembede geliyormuş. O hanımefendinde pembeydi. Korkutmak istememem sizi sadace bu da olabilir bilginiz olsun diye söyledim. Belkide nişan değildir önlem amaçlı söylemek istedim.
[silindi] KbraBykacar yok ağrısı yoktu ama karnı taş gibi olmuş. Bide o hanımefendinin nişandan hemen sonra doğum yapıyormuş önce ki hamileliğinde de öyle olmuş. Nişanı gelip 4 hafta sonra doğuran var. Ben doktorunuzun bilgisi olsun diye söyledim sadace. Aklınızı karıştırmak hiç istemem
[silindi] KbraBykacar bide o hanımefendi diğer çocuğunuda erken doğumla dünyaya getirmiş. Onun genetik olabilir