Minik_mucize94 Karnım ve belim bugun agrımaya başladı gogusler eski halini aldı bomboş ama karnıma ıgne batıyor bebegı gormek veya kese gorme durumum olmadı hala yarın gıdecem ama bugun ustumde suphe oluştu ruyamda da erken dogum yapmıştım dıs gebelikmı ilk bebegımıde kaybetmiştim 😐😐
doganBanu Minik_mucize94 yarın gittiğinizde keseyi net görürsünüz burdan ne söylense yanlış olur🙏 Göğüsle şişlikle karınla anlaşılcak şey değil bu daha 5haftalık gebelik, bebek en fazla 3 4 mm dışardan hiçbişey anlamazsınız, hayırlısı olsun gönlünüzce olsun 💜
Mervekara95 Belirtiler bazen hafifleyebilir bence hemen aklına kötüyü getirme. Keseyi görebilirsin aslında 5+4 te
Minik_mucize94 Mervekara95 çalışıyorum hemen de gitmek istemedım kese oluşmadı tedirgin olmayım diye cok istenilen bebek ılkıdekotu bitti ınsallah bu ona benzemez😔😩
Mervekara95 Minik_mucize94 Canım kıyamam çok iyi anlıyorum bende ilkini kaybettim hep tedirginim şimdi 5+5 iz bizde . Ama kendini sıkma rahat ol karnındakine de yazık.Dua oku bol bol. Her gün aynı olacak diye birşey yok dün bel ağrısından duramıyordum bugün ise sadece midem bulanıyor .Seninde göğüs hassasiyetin azdır bugün olabilir 🤷🏻♀️🥰
Minik_mucize94 Mervekara95 basın sagol sun meryem suresi ile gebe kaldım inşallah kzuum ınsallah sana da bana da saglıklı hayırlısını vsrsın😐
Mervekara95 Minik_mucize94 İnşaallah amin🙏🏻 Bence hiç kötüyü çağırma ☺️ Git güzel güzel duşunu al abdestini al yatmadan Yasin oku uyu. Yarın da güzel şeyler düşünerek git doktoruna 🙏🏻
Minik_mucize94 Mervekara95 inşallah iyi dileklerin senide bulsun canımıniçi😍🥰yarın inşallah embriyoda gozukur🙈