Gmzli21 Son 89 ama bana zaman hic gecmiyor basindan beri zor hamilelik gecirdim simdide asiri sirt bel agrisi yatis pozisyonundan kaynakli sanirim boyun agrisi ve nefes darligi var bugun basimda agridi biraz. Herseyi allaha sükür hazir ettim sayilir ufak tefek seyler kaldi iyikide de etmisim ben bu saatten sonra kesinlikle cikip alisveris yapamazmisim valla iyiki esimi dinlememis inat edip herseyi erkenden almisim☺️🤭
Iimran Gmzli21 iyi yapmışsın dünyadaki en güzel duygular değilmi bunlar 😊 sağlıkla uyusun giysin hepsini 🥰
Gmzli21 Dolabimiz da alinsa herseyi yikayip yerlestirsem gözüm de o kadar büyüyor ki. Az bisey ayakta kalsam nefes nefese kaliyorum ayak bileklerim sirtim belim agriyor hakkiyla analik edenlerin gercekten cennet ayaklarinin alti💚 karnim daha yeni cikti ama birden cikti o sekilde de kaldi daha fazla büyüme yok simdilik belki ondanda olabilir bu kdr yogun yapasamam ki hala herkes der hic 7 aylik gibi degilsin disardan anlasilmiyor😀
Iimran Gmzli21 benimde daha o kadar belli olmuyo yayıldı yanlara doğru göbeğim çıktı biraz ama top gibi değil 😊
Gmzli21 Bu aralar rahat uyuyamiyorum agrilardan anca sabaha karsi daliyorum niye böyle olduki☹️ Saglikla gelsinler minikler herseye deger gerci💕 sizlerin dogumu ne zaman gözüküyor? Benim 31 Aralik vaktinde gelir insallah🥰
Iimran Burcu77 bende de burun tıkanıklığı vardı arada halen oluyo geceleri zorlanıyorum 30+5e kalp ❤️😊
makbule17 Iimran çok şükür hamileliğim rahat geçiyor 28 haftalık olduk kızım olacak 👼🏻 Bütün hazırlıklar tamamlandı bir tek kızım eksik 🙏🏻 84 gün kaldı