elfozgrel Arkadaşlar ben 5+3 üm daha çok yeniyim fakat adet olcağıma yakın hep olma ağrısı gelir yada hissi karında onu yaşıyorum hergün sanki adet oldum olacak gibi ama sonrasında geçiyor sizdede oldu mu korkuyorum açıkcası bir sorun mu var diye panik atak hastalığımın vermiş olduğu etki takıntılı ve duygusalım sizlere sormak istedim😭 tek ben mi bu hissi yaşıyorum ve normal mi?
Minikmelek elfozgrel normal Canım bende aynıyım 6 haftalık hamileyim aynı oluyo hamilelik boyunca gayet normal endişe etme 🤗
260818 elfozgrel ay bende öyleyim 4+5 im sürekli bir kasık ağrısı var ve akıntım çok sizdede akıntı varmı?🤦🏻♀️
fadimeozbas @elfozgrel Normal balım, çünkü yerleşiyor annesi ☺️ Bi süre daha bu ağrıların devam eder sonra geçer 🙏🏻☺️
elfozgrel sevval55 fadimeozbas oh şükürler olsun o kadar korkuyordum ki ☺️Adet olacağım sanıyordum 😐çok teşekkür ederim canım☺️
elfozgrel Minikmelek ilk hamileliğim ve yeni evlendim 4 ay oldu açıkcası aşırı endişeliyim ya çok abartıyorum diye bakıyorlar ama tek bende sanıyordum değilmiş iyi bare☺️ Teşekkür ederim