Dr-melek Dilaraada insan dayanamıyor sanırım bizim zor oldu o yüzden çok heyecanlıyım canım senin cinsiyeti nedir şuan☺️
Nermin2155 Benimde 12 de doktor %90 kız dedi. Şimdi 15 haftalık olduk bu hafta yada haftaya bir daha gideceğim 😊😊
Dilaraada Dr-melek dün gittim dediki görmedim dedi ama bizim belli başlı bulgularımıza göre ölçülere göremi ne bir kız daha gelebilir dedi ama kesin değil dedi . Bende teredütte kaldım . Kesin konuşmayınca 🤔🙄
Dilaraada Dr-melek https://eksiup.com/p/6n223873r5pt bizimki yüzünü kapatıyor bir kaç haftadır . Bacak arasıda kapalı gören erkek diyor kıza benzeten olmadı daha bakalım ne çıkacak . Aman sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun başka şey istemiyorum da merak 😂
Nurhnm Bende 12. Haftada kızım olacağını öğrendim 20haftalık olduk şuan bi değişme olmadı bebeğin gösterirse öğrenebilirsin ☺️
Dr-melek Dilaraada zaten yüzde 10 yanılma payı varmış kuzum biraz bekle bakalım insan sabırsızlanıyor inan 🤭
Dr-melek Dilaraada genelde erkek bebekler göstermiyor ama hiç belli olmuyor canım sağlıklı olsun inşallah 😍