Golgmysm Merhaba hanımlar oğluma yenidoğan sünneti yaptırmak istiyorum her hastane yapmıyormuş bildiğiniz önerebileceğiniz hastane varmıdır?
Aynenkanka Golgmysm benim de oğlum olucak inşallah instagramda dr asilhan kılınçlı var beylikdüzünde çocuklara yaklaşımı vs çok hoşuma gitmişti bakın isterseniz
Cigdem07 Baloglum93 Yapıyorlar canım dogar dogma bile yapıyorlar özel hastaneler. Bizim arkadaş yaptırdı
Mavilianne Baloglum93 Yapıyorlar canım hatta 40’ı cıkana kadar hissiyat olmadığını az oldugunu söylüyorlar. Bende yaptırmak istiyorum hatta doğunca
Cigdem07 Baloglum93 Canım cocuk hissetmiyor ki zaten öyle düşünüyosun ama büyük rahatlık benimde kasım da dogum olucak kısmetse 1 hafta sonra sünnetini yaptırıcam . Ben ve bebeğim rahat edecek istermiyim cocugum acı ceksin ama öyle böyle yapılıyo
Baloglum93 Cigdem07 bende kırkından sonra yaptırıcam ama yenidoğan daha çok küçük geliyor bana bilemiyorum
Cigdem07 Baloglum93 Fark etmiyor doktorlar yenidogdugu zaman öneriyorlar zaten yaptırıp yaptırmamak sana kalmış :) sen nasıl istersen o şekil yaptırabilirsin .
Tudya Bende doğduğunda yaptıracağım büyük rahatlık oluyo dr göbek bağı düşmeden zaten sünnet yeri iyileşecek dedi... çok küçük olduğu için birşey hissetmiyorlarmis zaten emdikcede ağrı kesici gibi olucak dedi... sadece doğduğu anda değil doğduktan 24 saat sonra yapıyoruz dedi çocuk cerrahi... dr önemli ama iyi arastirin
Lokum Güncel bilgisi olan var mı arkadaşlar İstanbul Avrupa yakası güvenilir sünnet yapan cerrah hastane vs Ücret bilgisi olan varsa da paylasirsa sevinirim. Teşekkürler şimdiden.