Bkr10 Merhaba kızlarr nasıl gidiyor ekim anneleri 35.haftadan beri bebeğimde hıçkırıklarını hissediyorm uzun uzun hıçkırıyor çok mutlu oluyorum o an direk uzanıyorm ☺ sizin bebekte sık sık hıçkırıyormu kızlar ne durumdasınız ?
Ozge3747 Bkr10 Ben de 35+5 im sürekli bebeğimi hıçkırık tutuyor ama benim hiç hoşuma gitmiyor sanki çocuğumu sıkıntıya sokuyormuş da ben birşey yapamıyormuşum bebeğim rahatsız oluyormuş gibi hissediyorum🙈
Toprak_us Mrv21 2-3 saniyede bir titriyor hem görüyorsun , hem hissediyorsun . 10-15 dk kadar sürebiliyor . Ben de 36+2 yim , geçen haftadan beri ara ara hep hıçkırıyor . Özellikle bir şey yedikten sonra 🥰🥰
Hafsahafsa Betzm benim geçenlerde karnım bı kaç saniye arayla zıplar gibi hareket ediyordu o hıçkırık mıydı bende 30+6 yim
yagmur_annesi Bkr10 34+5 teyim 33. Haftamdan beri hissediyorum harika bisiy karnim ritmik ve duzenli hareketlerle sallaniyor minnosum ya canim bebisim 😁😍😍
Bkr10 Evet ritmik olarak kalp atışının biraz daha hızlısı gbi hissediliyor hıçkırık tutan bebeklerin emme refleksi kuvvetli olurmuş birde bi taraftan iyi ☺
Kubra9595 Bkr10 bende hissediyorum hemde bayadir 😁 Kendi de rahatsiz oluyor karnimi desiyor resmen 36+6 olduk