Kızlar 11+3üz bulantı ve kusmadan canım cıktı resmen. İlk başlarda ilaç kullandım işe yaradı zamanla o da yaramadı serum takıyorum haftada bir o da işkence kollarım delik deşik. Sinirden ağlıyorum artık. Ne yesem saat başı atıyorum gunde 7 8 kere Yüce Rabbim düşmanıma vermesin benim gibi olan var mıydı :(
Artık Bittim Tükendim..
Damla________Allah yardımcın olsun kardeş
Allah yardımcın olsun canım az sabret geçecek
Lsbebisim Allah yardımcın olsun
- Düzenlendi
Evet ben de öyleydim eskiye gore iyiyim 16 haftamdayim düzeldi😊🤗Allah sana da nasip etsin insallh
bnde 11 haftaligim bnde de durum aynı kraker leblebi filan aldım bii nebze diyim etki ediyo yediklerimin bir kısmını çıkarmasam midem rahat etmiyo ekşi elma yiyorum oda biraz rahatlatiyo ama sonra yine basliyo benim içinde çok zor geciyo bole doya doya hamileligimi gecirmek istiyorum artik ALLAH yardımcımız olsun
Zilan_Mizgin Amin aminn dua et lütfen
Lsbebisim bende öyleydim ben doğurdum ama 11 aylık olduk bile ama sezaryandan hiç korkmuyorum da o hamilelik çok zordu benimde 63 ile hamile kaldım 58 ile doğuma girdim ne yaparsam yapım geçmedi ama benim midem rahatsızdı normaldede illa haftada 3 4 kez kusan biriydim sorunlardan dolayı yani bana artık limon biraz iyi gelmeye başlamıştı diğer hc bir şey ise yaramamisti insallah hemen gecer canin 3 aydan sonra geçiyor genlde
Baloglum93 Sağ ol canım benım
Minikbebegim33 Erkenden uyuyorum ki gün bitsin bi gun daha atlamış olayım öldüm artk
Canim bende senin gibiydim biraz sabir emin ol gececek cok zor biliyorum ama caresi malesef yok sabretmen lazim
omerinannesi01 Ağlıyorum ağlıyorum yine de şükür diyorumm. Sabır diyorum ama o kadar sussuz kalıyorum ki bişey olacak diye korkuyorm 😭