Kızlar 11+3üz bulantı ve kusmadan canım cıktı resmen. İlk başlarda ilaç kullandım işe yaradı zamanla o da yaramadı serum takıyorum haftada bir o da işkence kollarım delik deşik. Sinirden ağlıyorum artık. Ne yesem saat başı atıyorum gunde 7 8 kere Yüce Rabbim düşmanıma vermesin benim gibi olan var mıydı :(
    Evet ben de öyleydim eskiye gore iyiyim 16 haftamdayim düzeldi😊🤗Allah sana da nasip etsin insallh
      bnde 11 haftaligim bnde de durum aynı kraker leblebi filan aldım bii nebze diyim etki ediyo yediklerimin bir kısmını çıkarmasam midem rahat etmiyo ekşi elma yiyorum oda biraz rahatlatiyo ama sonra yine basliyo benim içinde çok zor geciyo bole doya doya hamileligimi gecirmek istiyorum artik ALLAH yardımcımız olsun
        Hediyeee Amin canım amin artık kan geliyor boğazımdan su içemiyorum butun vucudum kızarmıs mahvolmusum
        Lsbebisim bende öyleydim ben doğurdum ama 11 aylık olduk bile ama sezaryandan hiç korkmuyorum da o hamilelik çok zordu benimde 63 ile hamile kaldım 58 ile doğuma girdim ne yaparsam yapım geçmedi ama benim midem rahatsızdı normaldede illa haftada 3 4 kez kusan biriydim sorunlardan dolayı yani bana artık limon biraz iyi gelmeye başlamıştı diğer hc bir şey ise yaramamisti insallah hemen gecer canin 3 aydan sonra geçiyor genlde
          Canim bende senin gibiydim biraz sabir emin ol gececek cok zor biliyorum ama caresi malesef yok sabretmen lazim
            Cad Canım ben 5 haftalıkken her sey yolundaydı tam 6 haftalıktım ki bir gece aniden mide bulantım başladı o geceden beri bir daha gecmedi kusmalar eşlik etti haliyle iştahsızlık da vardı.
            • Cad bunu yanıtladı.
            • Cad bunu beğendi.
              Lsbebisim bende çok çektim canım onzy diyr bi ilaç vardı onu kullandım çok iyi geldi ama 16 17. Haftada bıçak gibi kesildi geçer inşallah kraker ye
                Lsbebisim Teşekkür ederim. Daha istiğfar etmedim. Ama mide yanması, yemeklerden tiksinme durumunu yaşıyorum. Bende biraz daha mide yanması bastırsa istiğfar ederim.
                  Lsbebisim Hangi ilacı kullandınız? Ben kusmaktan mahvolmuştum ama ilaçla dengelendim. Su bile içemiyordum. Serum işe yarıyorsa serumun içindeki bulantı giderici sizde etkili demektir. Belki doktorunuz ilaç değiştirir.
                    Cad Canım dilerim Allahtan hiç etmezsin Rabbim düşmanıma yaşatmasın
                    • Cad bunu yanıtladı.
                    • Cad bunu beğendi.