Htczmra Arkadaşlar doguma 1 ay kaldi göğüs ucum çökük her ikiside az kaldıkça çok stres olyrm bebeğimi emzirebilckmym sağlık ocağındaki ebede baktı çökük baya ddi masaj yapmaya başla ddi ama masajlada olmadi şimdiye kadar doğum yapmış olanlar yada aynı durumda olanlar morele çok ihtiyacım var bebeğimi emzirmeyi çok istyrm duzelirmi bu durum :((
aysenur4 Htczmra az önce internetten okudum ters meme ucu için özel sütyenler warmış meme ucun yoksa sonradan da cıkmıyo canım bu yuzden amzoremeyen arkadaslarım war üzgünüm
Esarikay Htczmra canım lansiloh marka göğüs ucu pompası var. Göğüs ucu küçük olan kadınların göğüs ucunu çıkarmak icin kullanılıyor. Eğer göğüs ucun hiç yoksa o zaman da silikon uc alacan. Benim arkadaş onunla emziriyordu. Bebek gayet güzel tuttu o ucu rahat rahat emdi yani
aslimutlu1 Htczmra dogumdan sonra şırıngayla ceke ceke cıkarırsın canım , pompalarda var, gögüs ucu satılıyor mesela . Arastır bak eczanelerde satılıyor . Stres yapma , tutar bi sekilde cıkıcak , oraya süt dolduran Rabbim elbetteki doyurcak bebegini ❤️
espalp Htczmra benim sağ göğsüm öyle 11 gün uğraştım çıksın ve bebek emebilsin diye. 2 gündür emmeyi başarıyor sinirlenirse ya da çok ağlıyorsa hala zor tutuyor. Masaj yapıyorum işe yarıyor ve bebek güçlendikçe düzgün çekmeye başlıyor
Htczmra Ya sutumde mi gelmez acaba sagip veremezmiyim emzirmeyi çok istyrm ama en azından biberonla verirm mahrum kalsn istemyrm :(((
Yavuzum1202 Benimde içe çökük emmedi oğlum ama yoğun bakımda kaldı iyice unuttu biberona alıştı 5 ay sağıp verdim sonra aldı 1.5 yasına kadar emdi sımdı ucu çıksın dıye masaj yapıyorum gene içine kaçtı
Hurit Göğüs ucunun sadec guzelllik olduğunu söylediler gebe okulunda bebege kahverengi olan tarafın çoğunu vermez lazımmis sadece göğüs ucu verilmemeliymis ve kahverengi alanin çoğunu vermek yeterliyse zaten göğüs ucuna gerek yok.Ben doktoruma söylemiştim olmadığını bana 35 36. Haftanda bı krem vericem o çıkartır demişti şimdi versem erken doğuma sebebiyet verebilir demişti sende bir doktorunla görüş istersen
Yavuzum1202 Htczmra yok canım alakası yok ben sağıp verırken bir göğüsten 1.5 su bardağı süt cıkarırdım 2saate 3 su bardağı süt yapardım
Htczmra aslimutlu1 inşallah bende herkes gbi emzirmek istyrm ya yetemezsem yapamazsan diye çok telaslanyrm az kaldikca
aslimutlu1 Htczmra elbette sen yeticeksin .öyle dişünme onun sadece sana ihtiyacı var hep böyle iyi düşün canım
Vildanpasal61 Htczmra Canım benim başından geçmiş biri olarak söylüyorum kendini hiç strese sokma benimde sol göğüs ucum o şekildeydi ne yaptım ettim ağzına tutturu verdim silikon uç denedim bebeğim onla emmek istemedi pes etmedim ne yaptım ettim ağzına sürekli verdim o emdikçe göğüs ucum dışa doğru çıkmaya başladı 3 aylık olmak üzereyiz göğüs ucum dahada belirginleşti oğlumun sayesinde 😁
Esramese Htczmra aman benim ucum baya vr tutamaynca gene tutamiyo sıkıntı yapma emip gogusu bosaltinca agzndn kaciyor
ikicocuklubiranne Htczmra benimde bir göğüsümde aynı sorun var silikon göğüs ucuyla emziriyorum hiç sorun yaşamadık bir ay oldu
Htczmra ikicocuklubiranne hangisini kullaniysnz lansinoh silikon göğüs ucu var onlardan mi kullaniliyo bu durumlarda