balbadem2525 arkdaslae yuzum pul pul dokulmeye basladi gebelikte bu sorunu yasayan varmi var ise eger ne kullandiniz cozum icin faydasi oldumu ?
MinikMucizem42 balbadem2525 butun vucudum pul pul deri dokuluyo atlet pantolon cikarirken toz gibi ucuyo.gunluk butun vucudu kremlemek yaglamak disinda bi cozum bulamadim
Elyesa zlemYeilyeniceTop balbadem2525 Benim de kuruluğum çok oluyor özellikle yüzümde nemlendirici krem kullanıyorum
Marallll MinikMucizem42 benimde öyle oluyo kaşıntıda oluyomu sizde kaç haftalık cinsiyet bellimi genelde kuruluk erkek bebekte oluyomuş hep bu yzıyo çözüm krem
Sultan42 Marallll benim şuanda aşırı derecede bacaklarımda kaşıntı var ve neredeyse kaşıyacam diye hep çizmişim kıpkırmızı sonradanda yanıyor kaşığıyım yerler herhalde biraz fazla tırnaklıyorum
Marallll MinikMucizem42 bende 14+5 im sırtım yüzüm kaşıntıdan kanatacam nerdeyse banada kıza benziyo dedi ama belirtilerim hep erkek
MinikMucizem42 Marallll belirtilere bakmiyo canim o benimde hep kiz belirtileriydi.kutur kutur tursular fln😂
Sultan42 Marallll belli değiller daha benim ikiz olcak inşallah canım daha öğrenmedik oglumdada böyleydi ama
Marallll MinikMucizem42 bakalım benim bir oğlum var bu ikinci onda da böyleydimde ondan diyorum bide oğluma erkek kardeş istediğim için öylede düşünüyo olabilirim🙈
Marallll Sultan42 inşallah gönlünden geçen sağlıkla hayırlısıyla olsun canım 🤗 doğana kadar katlanacaz artık
Sultan42 Marallll aynen kuzum inşallah gönlümden her zaman kız geçerdi ama ilkinde erkek oldu önemli değil isterse ikiside erkek olsun allahım sağlıkla versinde