Suradamar Merhaba hanımlar eşimle kan uyuşmazlığımız var dün doktorum test istedi yaptırdım sonuç negatif çıktı bir sorun yok mu oluyor bu ? Kan uyuşmazlığı olan var mı çok bir bilgim yok çünkü bu konuda nasıl ilerlememiz gerek?
ZAB Negatif demek bebeğin kanı senin kanına karışmıyor demekmiş bir sorun yok yani canım benim de aynı :)Suradamar
Elosunannesi Suradamar benim de ayni sekilde uyusmazligimz var ama negatif cikti beni de doktorum 28. Haftada cagirdi inne yapicak
Ozican Suradamar kaçıncı haftadasınız? Lekelenme kanama olunca iğneyi hemen yapıyorlar. Benimde negatif çıktı 28.haftada yapmicaz. Bebek doğunca bakacaklar gerek duyarsa yapacaklar bana.
Cesutiryk Bizde de var canım. Doktorum 28. haftada iğne olmak için gel dedi. Sen de öyle yaparsın. Bi sıkıntı çıkmaz korkulacak bi şey yok.
Suradamar Ozican 10. Haftadayım Allaha şükür öyle bir şey olmadı ama kontrol ediyorum hep inşallah sağ salim doğururuz 😊😊🌸
Mucize001 Bizde de kan uyuşmazlığı var 11 haftada pihtisiz kirmizi kan boşaldı benden devlet hastanesinde acil serviste bakıldı rahim boyu iyi denildi.istirahat verildi.kan uyuşmazlığı igne için 72 saat vaktın var acilden yapamayiz denildi.gelirken kan karti ve esimin kan gurubunu gostetir belgelerin fotokobilerini istediler.ben özel doktoruma gittim orda serum igne fitil yapıldı kanamadan dolayi iğneyi pazartesi gel yapalım denildi 150 tl istenmişti.istanbul da vakıf hastanesinin aciline gidip durumu anlattım orda testler yapildi tekrardan kan gurubuma bakildi 2 saat sonra test sonuclari cikti 40.saat ignem yapıldı.ucret odemedik.dilerim sizde gerek kalmaz 17 haftalık olduk.28 haftada gerek kalmadığı söyleniyor bizede. tekrardan zamanı gelince dokturuma danisacagim.
Mucize001 Bu arada negatif olması sevindirici.Bizde de negatifti.doktorunuzda aydınlatır sizi içinizi rahat tutun.
SerDi Merhaba bizde de kan uyuşmazlığı var test yapıldı negatif çıktı ama önlem olarak 28. Haftada yine de iğnemi oldum