Deniz8731 Bende rűyamda Hcg degerimin yuksek oldugunu gordugumu soylemistim sabah size😊 Ve sizle konustuktan sonra iyice meraklandim test aldim. Ve silik bi çizgi gördum. Galiba hamileyim kizlar 🙈🙈 yani insallah diyeyim😄 bikac gun sonra daha da belli olur. Rűyalara inanmak lazmmis demek 😄
Elif_kocaturk NurEto dun yaptığım test vardı ya ay şimdi aklıma geldi bi bakayim dedim hayalet çizgi oluşmuş sanki 😁
Deniz8731 NurEto O zmn testi yarin yapsan dha iyi olur gibime geldi cnm. Ben de 5 tl lik testlerden aldm da yaptim. Sonuç çookk silik bi cizgi 😄
Elif_kocaturk NurEto yap gitsin ya beklemek zaten zor 😁 çıkmazsa da üzülmezsin çünkü daha var gününe onu beklersin
Medinedundar 1 hafta üst üste beni görmüşler rüyalarında hamileyken dün de ben gördüm kendimi sabah uyandım öğlen test yaptım anında kıpkırmızı olan testle karşılaştım 😊 sanada nasip olsun inşallah ❤
Tugbardm NurEto ben hamile olduğumu öğrenmeden üç gün kadar önce eşimle aynı gece kızımızın olacağını hamile olduğumu gördük. Şükür kızımız olacak şimdi
Deniz8731 NurEto Bekliyoruuzz 😍 Bu arada bi belirtin var mi hic cnm? Kasık agrisi vs.. Bende dunden beri kasik agrisu basladi da
NurEto Deniz8731 benim mide bulantım çok ama oda belirti olmaz sanırım hemen sadece göğüsleriminucu çok sızlıyor