Poyraz_basak Buseirgit ay ben senin yerinde olsam oğlum olsa o rüyadan sonra adını kesin yasin koyardim 😊
Momof2child Ben bugun ruyamda bebek vardi kucagimda annemde gormus bana bebek vermis kucagima Annemde bende cocugun ac oldugunu benim doyurmaya calisdigimi gormusuz INSALLAH BENIMDE RUYAM CIKAR
Mucize34 NurEto beeeennnnnn 😁😁😁😁 rüyamda gördüm test yapıyordum pozitif çıkıyordu yanindada cinsiyeti erkek yazıyordu sabahına bı kalktım test yaptım direk pozitif çıktı net bı şekilde çok şükür Allah'ıma 😁😁
Fdm Ben de rüyamda görmüştüm. Kucağımdaki erkek bebek konuşuyor anne sıkıldım diyordu. Ben de nisanda doğdu bu bebek dört aylık konuşuyor inanabiliyor musunuz diyordum. Öğrendiğimde 7 haftalık hamileymişim. Üstüne adet görmüşüm anlayamadım. Doğum da Mart sonu Nisan başı ☺️
Blackkcat Elif_kocaturk Kuzum benim🥰canım genel kontrolde önemli tabi ultrasondan yumurtalıklarına rahmine bakıyor,gerek görürse regli zamanı çağırıyorlar zaten hormon testi için,
Elif_kocaturk Blackkcat inşallah bu ay bizim için güzel bir ay olur ablacım 😊 adetim biter bitmez gidicem çünkü randevular dolu şuan malum istanbul 🤭
Blackkcat Elif_kocaturk inşallah canım🤲🏻 ovü testimi paylaştım bende NurEtonun kasım postunda,yukanır yıkanmaz git madem canım