Elif_kocaturk Anladım kuzum aynı benım gibi hamile kalmadan önceki ay 2 gun erken adet oldum 8 gun sürer normalde benım o ay 6 gun sürdü. Ve korunmayı ilk kez bıraktık. Neyse dedim yumurtlama günlerimi değerlendireyim normalde 18 temmuz yumurtlama gunu ama doktorun dediğine gore ben 26 temmuzda yumurtlamısım farka bakar mısın ? Ve benım 1 agustosta adet olmam gerekiyordu olmadım 4 gun gecti idrar trsti yaptım negatif ama ilk kez gecikmis kalktım sağlık ocagına gittim kan testi yaptım negatif sinirlerim cok bozuldu kuzum hatta agladım😂 sonra aradan bir kaç gün gecti bu arada da adetimden tam 8 gun gecmiş kalktım ozel hastaneye gittim dedim adet olamıyorum niye filan dedi mevsim değişikliğinden. 🙄 yazın ortasındayız neyse gene kan testi istedim gene negatif 🤭 eşim hatta dedi tamam üsteleme neyse eve geldim dedim lanet olsun bari hasta olayım bekle bekle yok tam 15 gun gecti adetimden kalktım dedim bi idrar testi deneyeyim bi baktım kıpkırmızı çift çizgi umudu kesmiştim şok oldum kalktık hastaneye gittik doktor direkt ultrasondan keseyi gordu 😍 oyle işte bebeğim biraz uzun oldu kusura bakma. Umudunu kaybetme daha yenisin cok da dusunme😘