Aby34 A_S_K doktorum az dedi bilmiyorum en fazla 2500 olacak 37. De doğum kararı alırız dedi inşAllah suyum yükselir günde 1 bardak havuç suyu zarar vermezmiş tam tersi suyu artırırmıs fazlası her şeyin zararmıs
A_S_K Aby34 2 günde bir tğketilebilirdi sanırım emin değilim doktoruna sor uinede inşallah her şey yolunda gider🙏🏻
Aby34 A_S_K inşAllah cnm teşekkür ederim salı günü inşAllah doktor sıkıntı yok der çünkü bebeğim zayıf da olsa haftada 200 gram alıyor 40-41 i beklese 3000 kiloyu bile bulur her şey suyuna bağlı :)
Pink50 Mrvalparslan O yolu ilerleyipte suniyi yemek daha bi aci olsa gerek hayırlısı neyse o olsun hakkmzda 🤦♀️🤭
Mrvalparslan Pink50 yarına yatış verdi doktor . Suni ile başlatıcaz sonra kendi sancın gelir dedi. Dua edin bana kızlar gece sancılanıp gidivereyim
Kubra9595 ilkinn kontrole gittim cnm 2 cm acilmam bide hafif sancı cikti cok sevindim öyle olunca yakin zamanda gelir ins bebisler 🙏
Pink50 Mrvalparslan kiizzz ciddimisinnnn ay hadi allah bi avazda dogumlar nasip etsin inşallah. Bakarsin gece gelir kendi sancıların cok duydum ben oyle stresle bir sancisi gelen aniden kanala inen bebeler. Ya cok heycanlandmm bizide haberdar et
nartanemm EkGizemes canım benimde öyleydi pekmezli süt yoğurt yedim o hafta 300 gr almıştı ve biz halen 40+3 deyiz onlar ne zaman gelmek isterlerse artık 2900 olmuşuzzorla kendini bende öyleydim alışmışım öyle yemeye ama ara öğün çok tukettigimden sanırım
Mrvalparslan Pink50 canım inşallah ya biraz önce 10 kat merdiven çıktım gelsin kendiliğinden diye 😂 inşallah bi atlatalım haber ederim darısı hepiminizin başına en kolayından
Bidamla EkGizemes bende ayni haftadayim 2800 cikti normal kiloda dedi. Sizinkide doguma kadar 3000u bulur zaten neresi zayif :/
EkGizemes Bidamla inşallah öyledir canım nefes almadan yemek yiyorum sonra da acı çekiyorum öyle dediği için doktor kilosu az falan İnan uyuyamıyorum yemekten ama sırf oğlum iyi olsun diye dayanıyorum 😔
nartanemm EkGizemes anlıyorum canım ama korkma zayıf olsa bile kuveze girmez belkide yanılma oluyor burda okudum.kilosu az olup kuveze girmeyen
Pink50 Esinserkan sabah benimde belimden bi sancı girdi kasigima dogru yayildi zorladi baya beni kesin dedim geliyo ama oglen oldu devami gelmedi yinee hüsran