Kdzynp Gizem_miros canım ben hamilelikte 31 kg aldım 69 dan 100 e cıktık 2 ayda hepsi gitti ne sarkma ne çatlak çok şükür
Aktassibel Bende tam 100 kilo oldum cnm hamilelikte 69 dan buralara geldim 🙈🙈 bende kalıyım burda belki bişeyler kaparım ☺️
Gizem_miros Aktassibel bende 30 kilo aldim ilk oglumda canim ve 5 aylikti daha veremedim ikimci oglumu dogurdum onda 5 kilo aldim 9 kilo verdim 100 kiloda kaldim napiacm bilmiyorum o 30 kilomu nasil verecem ya
Gagacim Ben oğlumda 25 aldım 17 sini verdim ama biraz kilolu hamile kalmıştım zaten. kiloları veremeden tekrar hamile kaldım önümüzde ki ay Doğum yapcam İnşaAllah. Aralıklı oruç diye bi diyet varmış kızlar onu yapmayı düşünüyorum ama öncesinde bi diyetisyene gitmek istiyorum. Bence kilo vermenin yolu Sudan geçiyor kızlar kışta geliyor ama elinizden geldiği kadar için sabahları aç karnına oda sıcaklığında minimum 250 ml suyla güne başlayın
Gizem_miros Haticenurum123 peki sarkma olurmu sence 1.57 boyum var korkuyorum iki gebelik ust uste yasdim allahtan ikinci oglumda 5 kilo aldim sadece
Gizem_miros Kdzynp gercektenmi nasil verdin canim benim boyum .1.57 herkes sarkarsin duyo cok korkuyorum iki gebelik ust ustte yasadim vucudum maf oldu
Islim123 Ben canım 1 buçuk ay gibi kısa sürede 15 kilo verdim ve vu sayede tabi bol dua sayesinde gebe kaldm
Kdzynp Gizem_miros canım doğumdan snra kendiliğinden gitti kzıım 6 aylık ben 2.5 aylık hamileyim sarkmazsın korkma bisey olmaz bol su iç
Haticenurum123 Gizem_miros olur cnm bnde var ama bukadar sorun etme bebis sağ salim gelsin de sonra spor yaparsin
Gizem_miros Haticenurum123 yok canim iki oglumda yanimda ben ust uste hamile kaldim oyzden vermedim 16 aylik oglum ikinci oglumda 2 aylik olacak dogali😂😂