Bkoca Ne ara bu kadarbüyüdün güzel yavrum, 14 haftalık olduyoruz yarın🥰hanımlar düşünüp düşünüp duygulanıyorum, ne kadar güzel bir nimet. Rabbim tüm isteyenlere sağlık sıhhatle kavuşmayı nasip etsin. Hayırlı evlat etsin 🤗 sizler kaç haftalıksınız, neler oluyor anlatın bakalım 🤭
_Kubraa53 Bkoca 30 Haftalığım bende ☺️ zaman cok hızlı geciyo benim icin. Hic anlamadım ne zaman bu kdar oldum diye. Heyecanım git gide artıyo. Cok şükür iyiyz. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip eylesin 🙏🏻☺️
shsn Bkoca 28+3teyiz. o kadar güzel hareket ediyorki o hareket edip tekme attıkça şükrediyorum. gerçekten o kadar güzel bir duyguki nerde bu duyguyu yaşamak istiyen var ise rabbim hayırlısı ile onlarada nasip etsin inş. bizede bu duyguyu yaşamayı nasip ettiği için binlerce kez şükürler olsun
duygusm Bkoca 14+1 🙋🏻♀️ Hala inanamıyorum böyle bir mucizeye. Şükürler olsun nasip edene 😊🌸 Allah bekleyen, isteyen herkese yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben duygusal bir insan değildim ama şu satırları yazarken bile gözlerim doluyor 🥺