Cennetim Kızlar bugün acile gittim dün beta yaptırdım sonuç 10000 çıktı bugün karindna baktı keseyi gördü ama bebegi görmedi açıkçası pekte ilgilenmedi acil olduğu için salı günü randevum var normal mi son adet tarihim 18 ocak
sercen Cennetim cnm bende senle ayniyim 17 ocak benim bugun cokk zorr duydum kalp atisini doktor cokk kucuk dedicated buyuk ihtimal gec dollenme e bunuda acil bilmezki hiccc korkma 7 de goren cok kisi var hatta atislari bile 8-9 duyan var icini rahat tut hiccc korkma ben gunlerce uyumadim bosss stres gercekten cokkk boss agrin var mi peki ?
Bernaismet Endıselenme bence canım normal hıc morelını bozma salıya az kaldı dua et🙂ben bısey olucagını sanmıyorum kesen gorunduyse sıkıntı yoktur bence
Cennetim sercen hiç bişey yok cnm şükür bakalm sadece çok ayakta durunca yorulunca bel ağrısı oluyo umarım bende duyarım içimi rahatlattinm ayn acil ztn ilgilenmedi sen alttan mi baktirdn
sercen Cennetim cnm kese icin altan gormustum kalp atisinj normal ultrasyon ama cok zor duyuluyodu doktor cokk kucuk dedi bide baya ugrasti gormek icin korkma korkma gorcende burda yazcanda 🙂
Aysglgndz Kızlar bende 6 haftalık hamileyim doktorum bana bebek canlanmış ama küçük dedi haftaya kontrolüm var sizce duyar mıyım kalp atışını çok merak ediyorum