Lilensa Gkhnm97 ilk doz 20 haftada ikinci dozumu 24 haftalıken vurdm 3 te doğumdan 3 ay sonra olacam onu yaptırsan ömür Boyu koruyor zaten hemşire öyle dedi.
Gkhnm97 Ayse_Gul bnde hareketlerine gore zannediyodum canm saglik ocaginda kalp atisini nasl bakiyolar
Ayse_Gul Gkhnm97 ellerinde bi alet oluyor canım onunla dinliyorlar ama kalbini duyamadık derseler panikleme aletleri pek yeni değil
Sevilypc Benimki riskli gebelik olduğu için ilk dozu 31.haftada yaptırdık. Ikinci dozu ise doğumdan sonra 6.ayda yaptırcaz
Gkhnm97 Sevilypc riskli olunca gecmi vuruluyor canm bn daha detayli ultrasona girmedim onumuz hafta giricem ondan sonrami yaptirayim risk falan varmi orda belli oluyorya
Sevilypc Gkhnm97 kuzum ben serklajlıyım erken doğum riskim var. İlk gebeliğimde 23.haftada açılmam olduğu için bunda erken yapıldı. Dikişi açar erken doğumu tetikler diye geç yaptırdık.
Gkhnm97 Sevilypc anladm canm bnm öyle bi sorunum yok o zaman 20. haftada yaptirmam sıkıntı olmaz heralde
Ayserkan Sevilypc bende serklajliyim ama bana öyle bisey söylemediler 20 haftalikken yapıldı suan 22+2 yim
Sevilypc Ayserkan benim doktorum olduğunca geç önerdi canım bi arkadaşım daha var bizim gibi o da 28.haftada yaptırdı. Doktorun bi sorun görmedi demekki yoksa uyarırdı canım