Masatosi Merhabalar 22 haftalık hamileyim henüz bebeğim için hiç bir alışverişe başlamadım ilk hamileliğim olduğu için de çok fazla fikrim Yok. Abim Almanya’ya gidiyor bana istediğim şeyleri alabileceğini söyledi. Sizlere sorum döviz kuru farkına rağmen Almanya’dan alabileceğim uygun ya da Türkiye’de bulamayacağım kaliteli ürünler tavsiye edebilir misiniz?
Zlmdemir Masatosi bakım ürünlerini bence kesinlikle oradan getirsin.mustela penaten gibi.tekstil ürünü bence daha pahalıdır gibi orada.genelde oradakiler buradan alıyor.
Zlmdemir Masatosi bu arada senin için içinde olabilir lansinohun kremi süt sağma makinası ateş ölçer vs bunlar senin yükünüde baya hafifletir.
Frrdevss Masatosi Kıyafet değil ama bebek bakım ürünleri şampuan yağ pişik kremi aldır stokla hatta çünkü uyguna geliyor öyle daha uygun orada
Kubraaas @Masatosi Bübchen bebek bakım ürünleri var fiyatı değişiyor mudur bilmiyorum ama kaliteli ürünler. Onlara bakabilir. Şampuan pişik kremi falan
Masatosi Çok teşekkür ederim söylediklerinizi araştıracağım. Puset çocuk arabası vs sizce nasıldır orada?
nartanemm Masatosi biz 400 euroya aldık burda set olarak amazon da ama ayrı ayrı bakıldığında gerçekten çok pahalıya gelir size yinede bi baksın abiniz
Suhedaa Masatosi ebaydan siparis etsin herseyi icinde 200 euroya aldim ben ve kaliteli cok guzel modellerde var
AygyulSina Masatosi makul fiyata bebek arabalari var biz 350€ falan aldik ama puset dahil degil puseti ozelikle ayri aldik guvenlik testlerinden falan gecmis olmasi onemliydi
Zlmdemir Masatosi canm göğüs kremi göğüs pedi süt sağma makinası bu arada duyduğuma göre Philips avent biberon emzik de orada daha uygun.ayy inanki bebek kıyafetleri degil de bunlar baya bir tutuyor.
Cigdemlii nartanemm merhaba hangi marka araba aldınız bende bakıyorum abc design 4 vibere sıcak bakıyorum ama daha uygunu olursa onu tercih edeceğim
Baharemre Masatosi kozmetik ürünleri aldır hepsi doğal orjinal bebek yağı kremi şampuan gibi kıyafette pek seçenek yok bunlarda çok güzel secenekler var bende Almanya da yaşıyorum
Brcu26 Bebek bakım ürünleri almanyada çok ucuz özellikle penaten bübchen ve hipp markalar bebek arabalarına gelince aslında 200 euro civarında bile travel setler var
Zlmdemir Brcu26 valla ben penetan aldım herseyini 400 küsür tuttu.yurt dışından gelmesi çok daha iyi bu tür markaların.
tgbasaritas Masatosi burts bees urunleri👌🏻 Tamamen dogal ve anne urunleri de var. Turkiyede fiyatlari cok ucuk. Kesinlikle getirtmelisiniz
Simsim6 Weleda marka yag aldirabilirsiniz gobeginize surmek icin turkiyedeki fiyatindan cok cok daha uyguna geliyor
Anm Masatosi bebek ürünlerinden Penaten markası güzel kullanıyorum, Weleda markasıda güzel Penatenden pahalı biraz. kiyafet falanda ben Zara ve H&M den aliyorum ilk oglumdan beri, yikiyorsun yine ayni kaliyor cok güzel kumaşları
Masatosi Çok teşekkür ederim yazdığınız ürünleri akşam inceleyip duruma göre siparişimi vereceğim. Henüz bütçe belirlemedim ama şuan da fırsattan yararlanıp buraya göre uygun ve kaliteli olan ürünleri istemeye çalışacağım
AygyulSina Masatosi yorumumu sadece begenme geregimi duydunuz butcenize gore oneride bulunucaktim almanyafa yasiyorum ben fiyatlardan haberdarim her iki ulkedede