BurcuKrn Arkadaşlar merhaba sağ göğsümün üstünde bi agrı yanma şeklinde bi sızı var gece uykumdan uyandıracak kadar arttı iyice iki gün önce doktora gittim bana nadir olan bi romatizma dedi eklemlerinin arasında göğsünle alakası yok dedi ve bana minoset verdi sadece sabah öğle akşam içmem lazım ama ben korkuyorum çok agrım olmayınca içmedim iki defa içtim sadece birgün arayla ama icsem ne olur bilmiyorum doktoruma Salı günü gidicem o güne kadar bu düşünceyle duramicam bilen varsa bi yardımcı olursa çok sevinirim 🙏🥺
gulsenkonakli BurcuKrn minoset ve parol tablet hamilelikte güvenle içilen ağrı kesiciler, içiniz rahat olsun🌼
novice_mom BurcuKrn Minoset ve parol gibi ağrı kesici ilaçlar hamilelere veriliyor. Ama çok şiddetli ağrınız olmadığı sürece onuda vermiyorlar. Mesela benim parasetamol alerjim olduğu için bu ilaçları kullanamıyorum.
Anne6161amine BurcuKrn ben Bi agrım başladığında minoset ve ya parol içiyrm hemen hamilelikte zararı olmayan agrı kesici onlar
Sweetblonde88 Yogun parasetamol kullanımı karaciğeri yorar. Yoksa bir zararı yok diye biliyorum. Yinede önce kadın dogum doktorunuza sorun sonra gögsünüzü uzmanına gösterin gecmiş olsun
BurcuKrn Sweetblonde88 ya uzman doktor verdi bide bu ilacı sadece elle muayene edip romantizma demesi kafamı karıştırdı bilemedim napcagımı teşekkür ederim yine de 🙏
BurcuKrn Anne6161amine tamamdır bende içeyim gece gün içinde olan agrıyı bi şekilde egale ediyorum da gece olan zor oluyor 🙏