zeynepteacher Arkadaşlar merhaba, 37.haftamdayım ve son 2 haftadır inanılmaz bi mide yanması var. Asla geceleri uyutmuyor, çok afedersiniz ekşi bir su sürekli kusma isteğimi getiriyor. Son haftalarda normal mi? Gaviscon içmeye başladım ama faydası olmadı, tavsiyesi olan var mı?
minkkzm zeynepteacher bende de var özellikle geceleri artıyor inat gibi birde üstüne mide bulantısı ekleniyor. Ama ilaç içmedim daha. 37+2 bende
zeynepteacher minkkzm evet geceleri daha kötü oluyor, zaten ilk 4 ayım böyle geçmişti yine başladı. 😒
tugrakubra_1 bebiş gelmeye hazırlanıyor yavaştan midenize baskı yapıyor sağlıkla gelir inşallah😊 mide yanması için bi kase ev yapımı yoğurt yiyebilirsiniz benim de yanmam oluyordu yoğurt yediğimde daha iyi hissediyordum kendimi size de tavsiye ederim
zeynepteacher tugrakubra_1 inşallah öyledir, hala karnım inmedi göğsümün altında ama daha var diye düşünüyordum doğuma. Normal yoğurt ekşime yaptı midemde ama ev yapımı deneyeceğim inşallah çok sağolun 🌸
zeynepteacher Gulgulcan ayaktayken zorlamıyor evet yatınca sanki mide asidi boğazıma çıkıyor benim de.