Bdjd Kizlar bu sabah iliskiden sonra vaginamda agri var ara sira yanma hisside oluyo hic olmuyodu iliski esnasindada canim yandi sanki icerde tas varmis gibi😞 ciddi bir sey ola bilirmi? Doktora gitmelimiyim 1 hafta sonra randevum hic iliski esnasinda boyle olmamisdi cok rahatdi agri sizi olmazdi
Ebru0156 Bdjd canım sknti yapma bendede ayni sorun oldu asiri kasinma oluyordu iliskide agri oluyordu enfeksiyon dedi doktor fitil verdi kullandim bitene kadar cok sukurr simdi birseyim yok
Gizemabc Bdjd tabi ki doktorunuza gorunun. Mantar enfeksiyonu olabilir. Biz kadinlar icin olagan seyler. Tedavisi var, endiselenmeyin
Mgtl Enfeksiyon kapmış olabilir mi acaba. Bende de öyle olmuştu ama ben henüz kontrole gidemedim gidince soracağım muhakkak
Bdjd Mgtl bir haftaya gidicem eyer gecmezse daha erken giderim mantar daha oncede olmusdu hamilelikden once soguk suyla yikanmisdim o yuzden😑 simdide soguk sudan ola bilir ya😑 ama akintim renkli diyil kokusuda yok gizembas Ebru0156 Gizemabc
Ebru0156 Bdjd birsey olmaz insallah canim sen doktora git bir an once hem sen rahatlarsin hemde tedavini hizlandirmis olursun
Bdjd Ebru0156 in se Allah ya doktorumu arayib en kisa zamanda gideyim 😕 enfeksiyonun bebeye zarari varmi?
Bdjd gizembas Ebru0156 simdi mantara karsi sabunla yikandim yanma agri falan yok simdi doktora gidinde ilk isim bunu soylemek idrarda falan yanma yok ama
Ecmelinannesi Bdjd bundan dolayı olabilir benimde öyleydi doktoruma dedim eşin içine bosaldigi için dedi
Ecmelinannesi Bdjd tamam işte ondandır canım bide içine bosalmadan deneyin yine ağrı varsa başka bıseyden dır