ikranrcakr Arkadaşlar günaydın merhabalar öncelikle çok merak ettiğim birşeyi soracağım size bana yardımcı olun rica ediyorum evlendim ve düğünüme 2 gün kala adetim bitti. 25 nde olmam gereken adeti olmadım 8 gün gecikme yaşadım şüphelendim ve idrar testi yaptım bir tane pembe bir tane de silik şekilde gözle gözüken çizgi çıktı güvenemedim tekrar yaptım yine aynı şekilde ve tekrar yaptım yine o şekilde çıktı kan verdim dün gece negatif 0.1 çıktı anlamadım Kadın doğuma mı gitsem ne yapsam belirtilerimde var mide sırt ve belim ara sıra ağrıyor ve iştahım yok kokulara karşı hassasiyet oluştu.
belinay13 ikranrcakr cok ilginc once kana düser diye biliyorum 2 gun sonra tekrarla testini boyle olan ama aslinda hamile cikan cok kisi var bu grupta canim
zcolak ikranrcakr bana göre şu durumda yapabileceğiniz tek şey beklemek ve üç dört gün sonra yeniden kan testi yaptırmak mantıklı
ikranrcakr belinay13 ya bende anlamadım eczaneye sordum hamilesin diyor anlamadım hepsi farklı marka bi de aynı olsa yanlış deyip geçicem insan umutlanıyor işte