-Nur- Merhaba kızlar 38+3 haftalık hamileyim. Dün gece şeffaf suyum geldi 2 saat sonra nişanım geldi . Ama bende sancı hiç yok. İlk gebeliğim olduğu için suyum biter endişesiyle gittim acile. Çatalda muayene oldum açıklığım yok nst de sancı yok geri gönderdiler. Hatta ordaki asistanlar suyun olduğundan emin mısın dediler çünkü bebişin suyu da yerinde yaptıkları testlerde pozitif ama yanılma olabilir dediler medikalcilerde amnisure diye bi test varmış onu alıp gelin dedi hastanede malesef yokmuş 200 küsürlü bi test açıkcası sancımda olmadığı için alma gereksinimi duymadım . Eve geldim ama kanamam devam ediyor çok açık pembe lavobaya çıktıkça minik minik kan parçaları görüyorum . Şimdilik hastaneye gitmek istemiyorum . Gerekirse tüm sancımı evde çekeyim çünkü o ortam beni korkuttu biraz. Başına böyle şeyler gelen var mı ? Doğumum başladı mı yoksa beni yokladı gitti mi ? Kanamanın durması gerekir mi ? Lütfen tecrübeli anneler bana bi yol gösterin. Sağlıkla gelsin bebişler..
Elfsrkn -Nur- canım mesela nasıl geldi suyun benim de geldi ama ara ara boşaldı Mesela yarım koca gibi her boşalmasında ayaklarıma kadar su indi acaba senin ki akıntı olabilir mi bazen çünkü şeffaf akıntı olabiliyor
ilkanneilkbebek Bunların hiçbiri yalancı doğum belirtileri değil ki dursun 🤔 bence başka bir doktora gidin acilen
-Nur- ilkanneilkbebek düne kadar içimde olmayan korkuları saldılar malesef.. acildekiler her gelen giden bakması çatalda suyumun geldiğine ikna bile edemedim.. doktor randevum var 5 gün sonra azıcık sabredim diyorum. Ama dediğiniz gibi çok şüphelendim. Olmadı gece tekrar acile gitmeliyim..
Dilaraatac Doktoruna derhal görün tatlım belki nırmal doğum olmayacak acil sezeryana girceksin hemen kesin normal olucak diye sancı bekleme ki yokmuş sancı açıklık vs ve kan geliyo diyosun hemen doktora hemen
-Nur- Dilaraatac haklısın kuzum bugün için kendimi bi takip edip akşamına tekrar gitmem lazım devlette olduğum için hangi doktora denk gelirsem o bakıyor.. inşallah insaflı biri çıkar karşıma..
Dilaraatac -Nur- bak az önce doğum hikayesi okudum 4cm açıklıkla sezeryana alınmış bebek kaka yapmış vakit kaybetme sakın hayırlı doğumlar bizi de bilgilendir🙏🏽
-Nur- Dilaraatac oy kuzum çok teşekkür ederim.. inşallah sağ salim kucağıma alırım burdan hemen yazarım.. Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin 😊❤
-Nur- Elfsrkn canım 1 bardak su kadar geldi hani bi anda oldu altıma kaçırdım sandım özellikle baktım suydu. Ama ondan sonra daha gelmedi çok açık pembe akıntım var devam ediyor..