aysun_35 Kızlar sizde de oldu mu ilk zamanlarda yanma .doktor gaviscon verdi ama etkili olmadı sabah 5 TE uyanıyorum yanmayla
pelin_87 aysun_35 bende hala oluyor canım ama ben süt ile geçiriyorum. Bir bardak soğuk sütü 3 yudumda içeceksin ve her yudum arasında 1 kaç saniyelik es vereceksin. İnan çok işe yarıyor
aysun_35 pelin_87 evet internette gördüm bu sabah denedim iyi geldi .mide bulantısı için öneri var mı .bütün kokular burnumda resmen :(
Serpilozkartal aysun_35 ona henüz kimse çözüm bulamadı, mide bulantısı sağlıklı gebelik olduğunun göstergesidir diyor doktorlar, hamilelik boyunca sandviç yerim sanırım başka hiç birşey görmek istemiyorum çünkü 😌
Serpilozkartal Benimde geceleri midem çok yanıyordu artık yatmadan önce sandviç yapıp yiyorum şu an çok şükür mide ağrım yok hamilelik sırasında az az sık sık yemek gerekiyormuş geceleri uzun süre açlık olunca mide yanması olasılığı çok yüksek
aysun_35 Serpilozkartal protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş ve bu dönemde ceviz yemek çok iyimis
2subat Bende 5 haftalık hamileyim arada sırada miğdem yanıyor ama uzun sürmüyor sabah ve yatarken süt içiyorum belki onun faydası oluyordur