Haticemre21 Devlet yada özel detaylı yaptıranlar yazabilirmi lutfen hangi hastaneler yapıyor ve ücretleri nelerdir.
Deletedmom0098 Haticemre21 şişlide türkiye hastanesi. Alibeyköyde avrasya ve başarı hastanesi yapılıyor Avrasyada 350 tl Türkiye hastanesinde 600 tl
Haticemre21 Minigimveben once muayne olmak gerekiyormu yoksa randevu alıp gidince yapıyorlar mı direk
Minigimveben Haticemre21 doktor ali benian cerrahpasanin kendi internet sitesinden aksam 8de randevular aciliyor bir iki dk once sisteme girip sayfayi surekli yenileyin yoksa hemen doluyor
Minigimveben Haticemre21 direkt randevu aliyosunuz muayeneye gerek yok ben de iki hafta once yaptirdim
Ayce09 Şişlide özel muananesi var pof dr recep has, 850 tl ve memnun kaldım güzel geçti herşey bebeğin renkli fotolarını vermek için uğraştı hatta göstermiyo diyip gönderedebilirdi ama eliyle yönünü çevirmeye çalıştı canım yandı ama gördük bebegimizi çok net cd verdi ayrıca işinin ehli bi doktor kesinlikle tavsiyemdir ücreti fazla biraz ama rağzıydım tavsiyeler ve memnuniyeti çoktu zaten
Minigimveben HGC once taramalarini siyah beyaz bakiyor en son yuzunu renkli gosteriyor islem sonunda isterseniz resim ya da video alabilirsiniz diyor renkli cikti vermiyor ama siyah beyaz organ taramalarini ve sonuc kagidini veriyor doktorunuza goturmeniz icin
Minigimveben Ndrkbr bilmiyorum ama ben iki hafta once yaptirdim 148 tl aldilar hatta sitede 122 tl yaziyo ama kalani katki payi gibi bisey galiba
Haticemre21 Minigimveben heryerde farkli seyler yaziyoe bir yerde de once muayne oluyormusuz snra onlar gnderiyormus ali beye insanlar da sasiryo napcağını