2cocukluanne Günaydn hanımlar dünden beri çatı kemiğim agrıo yürüyemiyorum birden oldu. sanki dokuz aylığım sizde kaçıncı aylarda basladı bu agrılar biraz erken geldi bana
Sahreyldrm 2cocukluanne benim 27-28 den beri var şuan 31.haftadayim ve yatakta donemiyorum ağrısından benim de erken başladı bu sefer malesef ki 😑 siz kaç haftaliksiniz
Didemxy 2cocukluanne 38 haftalığım suan 37 de doktor alttan muayene etti beni ondan sonra başladı benim cati agrim sen kaç haftaliksin
2cocukluanne Sahreyldrm ben 20+4 cok sasırdm dünden beri yürüyemiyrm cok agrıyor ilk cocugmda böyle değildi
Sahreyldrm 2cocukluanne seninki bayağı erken olmuş kuzum benim ilkinde 30da falan başlamıştı ama bunda erken başladı demekki ikincilerde var biseylik 😂
minnakdeniz Günaydın, 12. haftadan sonra her ay oldu neden olduğunu 35. haftaya geldim halen çözemedim 🙈 çok mu yoruluyorum, çok mu ayakta kalıyorum anlam veremiyorum. İlk zamanlar sadece hareketsiz kaldığımda olurdu yatakta dönerken, kalkarken yürüyüş iyi gelirdi. Sanki şimdi hep ağrı var 🤷♀️
Gozdearslaner 31 haftalıgım canım benımde cok ayakta kalayım cok yürüyeyım butun gece catı agrısından uyuyamıyorum cok kotu bı agrı dönemıyorum yatakta resmen.bı dogursak rabbımın ıznıyle ınsallah son aylar gercekten cok zormus
2cocukluanne Sahreyldrm heralde canım ikinclerde erken baslıyo 😅 cabucak gecsin su aylar yatmaya alışkın değilim iş görememek ne zormş yaa